Şart olduğundan tıkandım kaldımPembe olmasi şart mi![]()
Bütçe varsa vespa kesinlikle başka pembe düzgün bi scooter aklima gelmiyor krem rengi falan düşünürse sym fiddle 3 de kibar bi scooterdur.
Bu olabilir teşekkürlerben honda today derim
İşte tam böyle bi scooter istiyo bayıldı gösterdim çok sağolStmax viva80 var bitane pembe görmüstüm ama orjinalinde varmi bilemiyorum.. Honfa today de pembe var ama.
Stimax viva80 uygun geldi bize 6000 bütçemiz vardıBütçe Ne Kadar
---------- Mesajlar birleştirildi - 15:01 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:57 ----------
2. el isterseniz sahibinden.com'dan bulabilirsiniz.
http://www.sahibinden.com/motosiklet-honda-today-50?a1331=43254&address_country=1
Fiyatlarıda Uygun
İstediği nitelikte bir scooter bulamasa dahi, işinin ehli bir reklamcıda pembe folyo kaplattırabilir.
Bayan arkadaşım için scooter arayışındayız fakat pembe renk istiyor ve başlangıç için uygun istediği bir renkte motor tavsiye edemedim yardım eder misiniz?
Memlekette ayı çok haklısın ama bayan olduğunu anlamasınlar fikrine katılmıyorum saklamak zorunda kalmak çok üzücüRenk göre motor alınmıyacağını anlat. Kalite,sağlamlık,verimlilik ön planda tutsun. Hem motoru kullanın bayan olduğunu kimse bilmesin,yolda daha güvenli olur memleket' te ayı çok.
Beyaz olsun, sele elcik ayna şu bu pembe yapılır hatta daha hoş durur şahsi fikrimPembe peluş bir anahtarlık alırsınız bir de :thumleft:
Bir de az daha koyup ybr alınabilir demek lazım her konuda bulunmalı :mrgreen: