- Konu Yazar
Merhaba arkadaşlar, ilk öncelikle forumun yeni üyesiyim gerçekten kaliteli ve samimi bir ortam mevcut bu beni mutlu etti açıkçası.Motora başlamak istiyorum ehliyetimi aldım sayılır yaşım 18, toplu taşımadan yorulduğum için ve küçüklükten beri hevesim olduğu için bir motor almaya karar verdim.Benim belirledigim bazı modeller yamaha mt 125 , duke 200 , cbr125-250 , yamaha r25 nerdeyse bir aydır inceliyorum.Başlangıç motoru olarak 250 ccnin üst limit olduğunu biliyorum ama zırt pirt motorda değiştirmek istemiyorum.Bütçe sıkıntım yok hondanin güvenli sürüş eğitimlerini alicam , ekipman olarakta shark vancore veya arainin kasklarını düşünüyorum montumu göğüs koruyucu eldivenlerimide araştırıp düzgün bir şey alicam allahın izniyle.Motoru okula gitmek ve gezmek için kullanicam yolumun yarısı otobanda gecicegi için 125cc motorların serilik bakımından yetmemesinden korkuyorum ama 250cc de fazla gelir diye endişelerim var zaten okul donemi açılana kadar mahalle etrafinda 2 3 hafta alıştırma yapıp eğitimle pekistiririm diye düşünüyorum.Gönlümden en çok geçen motorlardan biri mt 125 görünüş olsun kaliteli duruşu olsun beni kendine aşık etti açıkçası digeri ise r25 ss hayranligim hep vardı eğer ss alacaksam cbr250ye 14.000 vermektense üzerine koyup r25 almayı tercih ederim ama dediğim gibi burdaki tecrübeli kardeşlerimin/abilerimin tavsiyelerini bekliyorum.Şimdiden herkese teşekkürler.