- Konu Yazar
dün akşam babamı dükkanda bıraktık ve cengiz arkadaşımla biraz gezek diye çıktık yollara baraj felan gezdikten sonra çarşıya tekrar döndük merkez park oturalım bi sigara içelim dedik hemde motorlar soğusun diye düşündüm ..şu milletin yürüyüş yaptıkları yerde bir banka oturduk 5 dk geçmedi bir cığlık bir feryattttt duramıyooooooooom duramıyooooooooom lan baktık üstümüze doru bir hatun geliyo çarpacak niyeti bozmuş üstünde kısa bir şort sona askılı bir bluz lan rüyamı bu dedim , bir kız bize doğru geliyo tam atlayıp durduruym derken karanlıkta arkasından koşan kızın erkek arkadaşı kan ter içinde artık nereren
Beridir koşuyosa kızın peşinden firene baaaaaaaaas firen fireeeeeen diye barıyo
Kız yanımdan geçerken baktım firen yerine debriyaja basmış motorda akıyoo bastıııııııım durmuyoooo diye barıyodu yaw gülmekten yerlere yattık o cocuk daha hayatında sele görmemiş birine nasıl motor teslim ediyo kızda az degil hani Allah güzellik vermiş ama akıl vermemiş anam neyine güveniyonda biniyon motora cok güldük cooooook aklıma geldikçede gülerim şansımıza küselim bi fotoğraf makinası yoktu bide çekseydik tam süper olcaktı vallaaa cengizle kırmız ışıkta bile birbirimize bakıp gülme krizleri geçirdik
( süren kişiyle ilgili hiç bi yorum yapmıyorum bakın bayan olduğu için hiçbişey dedimmi ):queen:
konuyu faydalı bilgilere açmamın nedeni sosyal mesaj vermektir ne olursa olsun motorunuzu acemilere vermeyin yoksa peşinden koşabilirsiniz
Beridir koşuyosa kızın peşinden firene baaaaaaaaas firen fireeeeeen diye barıyo
Kız yanımdan geçerken baktım firen yerine debriyaja basmış motorda akıyoo bastıııııııım durmuyoooo diye barıyodu yaw gülmekten yerlere yattık o cocuk daha hayatında sele görmemiş birine nasıl motor teslim ediyo kızda az degil hani Allah güzellik vermiş ama akıl vermemiş anam neyine güveniyonda biniyon motora cok güldük cooooook aklıma geldikçede gülerim şansımıza küselim bi fotoğraf makinası yoktu bide çekseydik tam süper olcaktı vallaaa cengizle kırmız ışıkta bile birbirimize bakıp gülme krizleri geçirdik
( süren kişiyle ilgili hiç bi yorum yapmıyorum bakın bayan olduğu için hiçbişey dedimmi ):queen:
konuyu faydalı bilgilere açmamın nedeni sosyal mesaj vermektir ne olursa olsun motorunuzu acemilere vermeyin yoksa peşinden koşabilirsiniz
Son düzenleme: