bence zaten o motoru kaldırması ıcın 1. vıtese takması gerek ogretmıstır o yuzden frenı devriyajı vitesi fln ama..kız aklı işte naparsın heyecandan unutmustur![]()
demek bu şunun kanıtıdır eğer kız çok güzelse beyin küçüktür:farao:
kız aklı işte derkennn ???
bilemiyorum yani neysseee :farao:COLOR]
muzaffer abi ben tam kurtaracaktımki olayın rengi değişti karanlıktan erkek arkadaşı haykıra haykıra çıktı frene bass felan diye hemen geri oturdum gidişatı müdahelesiz takip ettim yavv abi bende kıza acıdımdagerçekten güzeldi izlemekten başka niidimki dimi:queen:
Bak bak....Erkekte yakışıklıysa salak mı şimdi?....:queen::queen::queen:
tam salakonun biçer döver macerasına dönmüş![]()
Kiz arkadasim, yaklasik 2 gun arkamda oturdu, daha sonra neyin ne oldugunu sadece bir kez anlattim, arkasina oturdum, ilk kalkmaya calistiginda kalkamadi. ikinci deneyisinde kalkti, debriyaji sıktıgında gaz vermeye devam etti bi kac kez, vites degistirirken gaz verme dedim. Sonuc mu?
Motorun yedek anahtari ondaydi (Bir onceki motorumun) istedigi zaman motoru alip istedigi gibi turluyordu. Bazen arkasinda oturup, milletin tuhaf bakislari arasinda gezindik, bazen gelip tebrik ettiler. Bir elin bes parmagida bir degil arkadaslar. Otomobil kullanan bayan suruculeri gorunce cok temkinli davranirim ama, bu isi becerebilen nadirde olsa bayanlar mevcut. Kendi kiz arkadasimdan biliyorum, Allah hepinize nasip etsin![]()
kız milleti ne anlarmıs motosiklet - arabadan... Kaldırımlar boş kalmasın:cyclopsan
walla bence erkek arkadaşı olsa bile senin bi şekilde kızı kurtarman lazımdı.. :farao:Belki o çocugu bırakıp, senle çıkmaya başlardı.. :queen::queen: