Barkın Bayoğlu [Altın Elbiseli Adam]

MEKANIN CENNET OLSUN GÜZEL İNSAN!
Babamın aldığı elektrikli motosiklet sonucu motor sevgisi başladı ve araştırmaya başladım en kaliteli olarak senin videolarına denk geldim bana çok şey öğrettin hakkın ödenemez virajda fren yapma tekniğini baktığım yere gittiğimi senden öğrendim ŞEF! Sayende acı da olsa o gün felsefem değişti senin gibi sevdiğim işi yaparken ölmeyi yeğliyorum abi. 😥😭

Geçen şu bmw leri kıyasladığı videosunu izledim uzun süre sonra. Bunca zaman geçti hala inanasım gelmiyor. hala anlamlandıramıyorum, hala klişe tabirle şaka gibi.

Dün akşam rüyama girdi Barkın yine. Kardeşimle yürürken yolda karşılaştık kendisi ile sarıldık falan. Kardeşim de çok sever rahmetliyi. İşte bu da böyle bir rüyadır.

Hala nasıl hayatını kaybettiğine dair bir bilgi olmaması üzücü... Çarptığı kişinin nasıl öldüğünü anlayabiliyorum da barkın'ın vücudunda ne gibi bir travma oldu da hayatını kaybetti onu bir türlü anlayamıyorum. Keşke birileri birşeyler bilse.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Hala nasıl hayatını kaybettiğine dair bir bilgi olmaması üzücü... Çarptığı kişinin nasıl öldüğünü anlayabiliyorum da barkın'ın vücudunda ne gibi bir travma oldu da hayatını kaybetti onu bir türlü anlayamıyorum. Keşke birileri birşeyler bilse.

Ayrintilari ben de bilmiyorum ama cok da gizemli bulmuyorum acikcasi. Birinci kattan dusup vefat etmis biri degil sonucta. Seyir hiziyla otobanda yuruyen birine carpip kaza gecirmis. Keske kurtulmus olsaydi tabii ki, ama vefat etmis olmasi cok da siradisi bir durum degil. Kusura bakmayin ama cogumuz kelle koltukta suruyoruz. Sadece bazilarimiz farkinda, bazilarimiz degil. Allah korusun.

Koskoca 1 sene geçti Babuş... Ruhun şad olsun.

Bugün anma korteji olacak. AEA ve gökhanerenyollarda kanallarında detaylar mevcut.

özledik seni reis

giphy.gif

Motosikleti
Crf250 L - Wave 110i - Crypton S - CB125F
Hava şartlarından dolayı anma korteji 28 Temmuz Cumartesi gününe ertelendi.

Bugün, 1 sene sonra, babuşu mezarında ziyarete gittik.
Yolda kulağımda ölüm ve yaşam ile ilgili şu sözleri vardı.

Tam iki yıl olmuş, hiç ölmeyecek sandığım adamlardan biriydi, nurlar içinde yat babuş, özledik..

Motosikleti
R25, CRF250L
Zaman ne çabuk geçiyor... Hala izlerim videolarını ve hala bizimle gibi hissederim

Hayatta olmasını çok isterdim. Çok zamansız gitti. Mekanın cennet olsun..

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar