Barkın Bayoğlu [Altın Elbiseli Adam]

Arkadaşlar yaptırdığım stickerlar pek suya dayanıklı çıkmadı maalesef,zaten elimde de kalmadı, Kerem arkadaşım ve isteyenlere elimde pdf formatında mevcut dilerseniz gönderebilirim ozalitçiler basıyor yapışkanlı yağlı kağıda damla sticker yapan olursa çok iyi olur tabi.

Benim yaptırdığım reklamcı bu arabalara marka stickerleri yapan bir yerdi( arabanın üstündeki halı yıkama yazıları vs) benim sticker neler gördü neler hiçbir şey olmadı. Sadece boyası attı onun suçlusu da benim. Şişeyle benzin koyarken üstüne geldi, bezle de silince boyası azaldı. Ben 20 tlye yaptırmıştım. Ama hemen teslim almadım. Baskı makineleri büyük olduğu için benim stickeri diğerlerinin arasına koymuştu. Diğer türlü daha pahalı oluyor.

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Bugün rahmetlinin 13 sene önce henüz "Altın Elbiseli Adam" olmadığı döneme ait bir videoya tesadüfen denk geldim. O dönem kullandığı gümüş renkli tulumu Megelli 250 R videosundan hatırlayacaksınız.

https://youtu.be/cIFvdcgphRo

Vay be o zaman başka bir görünüşe sahipmiş. Rahmetli hala özlettiriyor kendisini. İzlemediğim bir videosu olunca sanki yeni video atmış gibi seviniyorum.

Kara güne kaldı 19 gün. Mekânın cennet, toprağın bol olsun altın kalpli ağabeyim benim. Ben hiç böyle hayal etmemiştim bu seneleri, şimdiye seninle tanışmış olmalıydım çoktan. Söylenecek hiçbir şey yok, hiçbir şey eskisi gibi değil, eski tadını vermiyor.

Motosikleti
Ns200 15"
Allah rahmet ve merhamet eylesin, mekanı cennet olsun. Motosiklet camiasına çok büyük katkısı vardı rahmetlinin. Şimdi onun yeni videolarını izlemek vardı. Malesef giden gelmiyor :pale: .

Motosikleti
STRS 765
Bugün 4 yıl oldu hala inanmak istemesemde..
Bazı şeyler kabullenilmiyor.

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Allah rahmet eylesin, ne büyük kortej olmuştu cenazede.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Öyle bir girip öyle bir dokundun ki hayatlarımıza, çekip gittiğinde o bıraktığın boşluk dolmadı doldurulamadı....Huzur içinde uyu babuş.

Motosikleti
Ns200 15"
Apaçi şefimiz aramızda olsaydı bugün doğum gününü kutluyor olurduk Allah rahmet ve merhamet eylesin, mekanı cennet olsun. Ne kadar yüz yüze konuşabilme imkanım olmasada onun verdiği bilgiler sayesinde hayatımda çoğu şeyde kendimi geliştirmeyi başardım, her aklıma geldiğimde büyük bir boşluk hissine kapılırım.

Motosikleti
Ns200 15"
Doğum günün kutlu olsun şef, senin sayende motosikletli 1 sene daha başardım. Mekanın cennet olsun.

daha motora başlamamışken, ilk kaskımı çekilişle kendi ellerinden alışım hala dün gibi aklımda, koca yürekli şef doğum günün kutlu olsun.

Barkın Abi hem sana hem de kendime verdiğim sözü gerçekleştirdim ama sen göremedin. Kalbimdesin beni motorlara alıştıran ve sevdiren adam.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar