Motosiklete olan merakım başladığında foruma kayıt olmuştum ve arayış içerisinde olduğum anlarda hep karşıma Barkın abimin videoları denk gelirdi. Henüz bir motosiklet almadan teorik bilgilerimi ne zaman geliştirmeye başlasam Barkın abimin bir videosuna rastlardım. Sabırsız davranmadım, sözünü dinledim ve Scooter ile başladım. Bir yandan teorimi geliştirirken diğer yandan pratikte de gelişiyordum. Yine Barkın abimin sözünü dinledim, 150cc bir CBF aldım. Yaklaşık 7-8 aydır bununla devam ederken, bu aralar kademeli olarak CC yükseltme hazzı yaşıyor iken, yine Barkın abimin videolarına denk geldim. O anlattı, ben dinledim. O söyledi, ben not aldım. Babuş tam da MT25 alacaktım senin sözünü dinlemek için ama olmadı. Bir röportajında da söylediğin gibi veda ettin bana ve tüm camiaya.
Ama sana bir şey söyleyeyim mi Barkın abi. Senin sözünden çıkmayacağıma söz veriyorum. Kendimi daha da geliştireceğim, tecrübe sahibi olacağım, trafiği ve yolları senin gibi okuyup öngörümü geliştireceğim. Seni yakından tanımıyorum ama hep yanımda bana onları anlatıyormuşsun gibi hissederdim. Videolarını izlerken bile sesli düşünerek, yine senin mizacınla, "Adam haklı lan." deyip dururdum. Cenazene gelemedim ama CBF'ime o gün taktığım siyah kurdela halen duruyor ve her sabah işe gitmek için motosikletimin yanına geldiğimde yine hüzünleniyorum.
Çok sağol bana kask taktıran adam.
Çok sağol bana motoru sevdiren adam.
Emin ol ki üzerimde çok fazla emeğin var, benim sana hakkım helaldir. Seni mahcup etmeyeceğim. İyi bir motosiklet sürücüsü olacağım. Foruma kayıt olduğum zaman zarfından bu yana ilk attığım mesajın bu olması çok garip. Vefatından sonra bir kaç gün ağladım ve hüznüm dinmemişti ama, bu satırları yazarken ağlamak ayrı bir koydu...