ooo abicim satışı koydun hahaklisin umut, nerde bu Balikesir in yakisikli motorculari:mrgreen:
bakin bu son haftam Ayvalıkta, 10 gune kadar Bodrum a gececegim ona gore gitmeden biraz daha gezelim beraber....
bn gecen hafata akçaydan dikili taraflarına gittim ama orayı pek bılmedıımden iyi gezemedım pek bı zewk alamadım aranızda oraları bılen warmı ne tarafları guzeldır, turıstık mekanları warmı paylasırsanız sewınırım..
Bandırma'dan ben de varım ama bu motosiklet olayına yeni merak sardım.O yüzden mobylette bionikle başlamayı düşünüyorum.Artık seneye ehliyet alıp öğrendikten sonra sizlere takılırım![]()
selam arkadaslar ben blk merkezdeyım hazıranın ılk haftası edremıt oren altınoluk taraflarında kımlerı bulabılırım hazır oralara gelmısken tanısırız msn ım [email protected] benı eklersenız sevınırım bekle benı sahıl kenarları ben gelıyorum şafak 26
selam arkadaslar ben blk merkezdeyım hazıranın ılk haftası edremıt oren altınoluk taraflarında kımlerı bulabılırım hazır oralara gelmısken tanısırız msn ım [email protected] benı eklersenız sevınırım bekle benı sahıl kenarları ben gelıyorum şafak 26
OOO hayırlı olsun Bandırma il mi oldu?10,5 dan 83 e geçtiniz galiba