[Balıkesir - MT]

haklisin umut, nerde bu Balikesir in yakisikli motorculari:mrgreen:

bakin bu son haftam Ayvalıkta, 10 gune kadar Bodrum a gececegim ona gore gitmeden biraz daha gezelim beraber....

haklisin umut, nerde bu Balikesir in yakisikli motorculari:mrgreen:

bakin bu son haftam Ayvalıkta, 10 gune kadar Bodrum a gececegim ona gore gitmeden biraz daha gezelim beraber....
ooo abicim satışı koydun ha :) valla ben hazıranda geliyom anca du bakalık belki bodruma düşersen gelirizde mondialle zor körfez yeter bana bu sezon:)

bn gecen hafata akçaydan dikili taraflarına gittim ama orayı pek bılmedıımden iyi gezemedım pek bı zewk alamadım aranızda oraları bılen warmı ne tarafları guzeldır, turıstık mekanları warmı paylasırsanız sewınırım..

bn gecen hafata akçaydan dikili taraflarına gittim ama orayı pek bılmedıımden iyi gezemedım pek bı zewk alamadım aranızda oraları bılen warmı ne tarafları guzeldır, turıstık mekanları warmı paylasırsanız sewınırım..

ehhh be kardesim o kadar yol geliyorsun mecburende Ayvalik uzerinden geciyorsun, insan onceden bi mesaj atar, bulusup tanisirdik... neyse bi dahakine artik....

inş. bi dahaki sefere o tarafa geldiimde mesajlaşırız, tanışırız.. aslında su bır ıkı ayda aywalıga cok geldım ama foruma pek takılmıyodum.. bakalım bundan sonra ıns.

Bandırma'dan ben de varım ama bu motosiklet olayına yeni merak sardım.O yüzden mobylette bionikle başlamayı düşünüyorum.Artık seneye ehliyet alıp öğrendikten sonra sizlere takılırım :)

öncelikle hoşgeldin ama bence mobiyletle başlamana gerek yok bence direk vitesli küçük bir motosikletle başla.çünkü mobiyletin bisikletten pek farkı yok hatta bana göre hiç farkı yok benden söylemesi:wiinkk:

selam arkadaslar ben blk merkezdeyım hazıranın ılk haftası edremıt oren altınoluk taraflarında kımlerı bulabılırım hazır oralara gelmısken tanısırız msn ım [email protected] benı eklersenız sevınırım bekle benı sahıl kenarları ben gelıyorum şafak 26

selam arkadaslar ben blk merkezdeyım hazıranın ılk haftası edremıt oren altınoluk taraflarında kımlerı bulabılırım hazır oralara gelmısken tanısırız msn ım [email protected] benı eklersenız sevınırım bekle benı sahıl kenarları ben gelıyorum şafak 26

walla hazıranın ılk haftası olmayabılır ama 15 ınden sora oralardayım senı msnde ekledım konusuruz gene:wiinkk:

slmlar haziranın sadece ilk haftası değil temmuzun sonuna kadar örendeyim beklerim haber ver görüşürüz...hoşçakal

seco@ybr nerlerdesın yaw
bı ara toplanalım haberleselım yukarda benım msn var mesajda benı ekle bı hemen hemen her aksam stadın orda çınarın altındayız merkezde

vay seco@ybr nerlerdesın sen yaw sen merkezdemısın merkezdeysen bulasalım bı ara bız stadın orda çınarın altında toplanıyoruz hemen hemen hergun

Son düzenleme:
slm artık bende aranızdayım ilk mesajımı hemsolarıma yazayım dedım ben susurluklatan ömer su anda bı motorum yok:salut:ama en kkısa zamanda honda xl 200 almayı dusunuyorum bütün hemsolara slm lar....

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
selamlar

yalnız Balıkesirli değil Bandırmalıyım.Olsun kardeş şehir sayılırız:p

Forumdan Uzaklaştırıldı
[Bandırma-MT] Motosiklet Grubu

Tüm Dünya'daki Bandırmalılar Bandırmalılar buraya.

emredvm hosgeldın aramıza da bızım blk lıler nete fazla takılmıyor yawneyse tekrar hosgeldın

Forumdan Uzaklaştırıldı
hoşbulduk, temizmiş senin jawa.evet takılmıyolar fazla farkettim.:)

emredvm saol jawam balıkesırde merkezde tek buraya neden kımse takılmıyor anlamadımkı bıde balıkesırlı olcaklar

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar