@AttilaXtreme
aynen katılıyorum, güzel motor yapmışlar,
(birden fazla buji ile yakıtı daha hızlı ateşlemek, bak bu konu kimsenin aklına gelmemiş)
(bu gün hindistan, gelişen ülke katagorisinde nükleer silah yapabilecek hale gelmiş, geçen cumhur başkanıda gitmişdi nükleer güvenlik zirvesine, helal olsun diyorum teknoloji konusunda, biz daha yapamadık hala alıyoruz..)
buradada samsunda dikkatimi çeken
kuryeler ybr125 leri elden çıkarıp bajaj boxer(tek silindir/çift buji) alıyorlar, sordum gayet memnunlar yakıt sarfiyatı parça fiyatları felan..
bence bu birden fazla buji konusunu araçlardada kullansalar muazzam sonuçlar çıkabilir, ama
patentini almışlar kimse kullanamaz) birde bunu ecu "beyin" ile desteklemişler yemede yanında yat.
@AttilaXtreme
aynen katılıyorum, güzel motor yapmışlar,
(birden fazla buji ile yakıtı daha hızlı ateşlemek, bak bu konu kimsenin aklına gelmemiş)
(bu gün hindistan, gelişen ülke katagorisinde nükleer silah yapabilecek hale gelmiş, geçen cumhur başkanıda gitmişdi nükleer güvenlik zirvesine, helal olsun diyorum teknoloji konusunda, biz daha yapamadık hala alıyoruz..)
buradada samsunda dikkatimi çeken
kuryeler ybr125 leri elden çıkarıp bajaj boxer(tek silindir/çift buji) alıyorlar, sordum gayet memnunlar yakıt sarfiyatı parça fiyatları felan..
bence bu birden fazla buji konusunu araçlardada kullansalar muazzam sonuçlar çıkabilir, ama
patentini almışlar kimse kullanamaz) birde bunu ecu "beyin" ile desteklemişler yemede yanında yat.
bence takıntıları aea, ölümüne savunuyorlar adamı, fanatikler sizi. :cherry:
genellemeyi siz yapıyorsunuz aklınızda, öyle olmasını temenni ediyorsunuz,
motor üstüne her an hayatımızı kaybedebiliriz, bunun stop etmeyle alakası yok, stop eden bir motoruda anında 100kmh ile giderkende çalıştırabilirsiniz kaldıki zaten o hızlara otobanda bile yasal olarak çıkmamanız gerekir, yasakdır motor için.
benim pulsarımda yok bu stop etme sorunu, ben kendimden biliyorum siz kendinizden biliyormusunuz?
alın bir pulsar bakalım sizde çıkacakmı stop etme sorunu..
yazılım güncellemesi bir opsiyon yükletirsin yükletmezsin, cep telefonu android versiyonu gibi düşün keyfine kalmış birşey. ama siz diyorsunuzki "demekki yazılım güncellemesi var sıkıntı var yüklenmelli"))
arkadaş bakın, sorduğunuz soruların muhatabıda ben değilim, muhtemelen ekrem beyde değil, savunacak adamıda ben değilim, cevap neden buradan istiyorsunuz arıyorsunuz? ciddi ciddi sıkıntılarınız var.
yazsanıza firmaya, fax çekin noterden gönderdin, bakalım ne diyorlar sorunuza, bunu yapmakdan bile üşeniyorsunuz ama gelip sayfa sayfa yazı yazıyorsunuz oturduğunuz yerden.. ve hala kurtaramadınız memleketi yazmayada devam edeceksiniz, bu kısmını idrak etmenizi istiyorum. burası çok önemli, fiili hareket yapın varsa bir sıkıntı, bırakın böyle yazmaları milleti gaza getirmeyi telkinlemeyi.
ben doğru bildiğimi gördüğümü savunuyorum, yoksa çokda önemli değil.