Sorunun içinizi rahatlatacak şekilde çözülmüş/çözülecek olması dileğiyle.konunun silinmesini istiyorum. @admin
Sorunun içinizi rahatlatacak şekilde çözülmüş/çözülecek olması dileğiyle.konunun silinmesini istiyorum. @admin
Kör gözünü açtığında ilk kırdığı şey bastonu olurmuş, insanlar destek aldığı ve problemini çözdüğü yazılara bir beğen tuşuna basmadan bile forumdan kayıp olup gidiyorlar.En kıl olduğum iş de budur. Sıkıntı yaşarsın, forumu ayağa kaldırırsın, millet karınca kararınca destek olmaya çalışır, sonra firmadan ya sorununun çözülmesi sözü verilir ya da hukuki yaptırım tehdidi gelir, hemen geri vites, hemen "konu silinsin"
Zamanında Mts takip cihazları için aynı haltı yiyen bir Xmax kullanıcısı g.tlek vardı, o da firmayla anlaşıp burada aynı haltı yemişti.
Hayır, konu silinmesin. Madem korkuyorsun, o zaman neden sorununla ilgili foruma konu açıyorsun birader?
Birader senin CF'nin de kullanıcı kitlesinin bir kısmının zekası ve temel matematik bilgisi kreş, anaokulu, ana kucağı seviyesinde. Daha sayıların nasıl yazıldığını, kaç sıfır olduğunu bilemiyorlar.şu markanın rezillikleri bitmiyor yav heyecan aramayın cfmoto alın kafanız rahat olsun bajajdan 10 kat daha sorunsuz aletler sorunlarının da arkasında duran bi garantisi var haftada 10 tane çözülemeyen bajaj problemi konusu açılıyor yuh yani bu kadarı da şans olamaz
abi 6bin kmden daha azını yazamıyordun ondan dolayı yapmış olabilirlerBir diğer ödlek de geçmişte Cbr 500r'ını çaldırtmış, motorun parçaları Pendik'te bir yedek parçacı/özel serviste bulunmuştu. Konu başlığı açıldı, Google'da firmanın içinden geçtik, çalıntı mal satıyor dedik. Sonra bu konu başlığını bile korkudan sildirtmişti o bereketsiz.
Haklıysan korkmayacaksın!
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Birader senin CF'nin de kullanıcı kitlesinin bir kısmının zekası ve temel matematik bilgisi kreş, anaokulu, ana kucağı seviyesinde. Daha sayıların nasıl yazıldığını, kaç sıfır olduğunu bilemiyorlar.
![]()
6 ay VEYA 6.000 km değil mi? Motosikletlerin hepsi en az 1 yıĺ eski model.abi 6bin kmden daha azını yazamıyordun ondan dolayı yapmış olabilirler
Gel de matematik bilmeyen adamdan motor al. Acaba yağ değişimi 5.000'de bir miydi yoksa 50.000'de bir miydi?6 ay VEYA 6.000 km değil mi? Motosikletlerin hepsi en az 1 yıĺ eski model.
yok direkt 6000 altı km yazamıyordun6 ay VEYA 6.000 km değil mi? Motosikletlerin hepsi en az 1 yıĺ eski model.
Oradaki teamül 6.001 yazmak diye biliyorum. Bu arada 6 ay VE 6.000 km imiş kısıt.yok direkt 6000 altı km yazamıyordun
Bajaj da almayacağız, hatta motosiklet de kullanmayacağız.![]()
aynılarından bajajda da var nabacaz
Ikinci el bi japon alıp keyfimize bakacaz. Dusurursek de ilk doğan çocuğumuzu, tamirat bedeli olarak feda etmemiz gerekmeyecek.![]()
aynılarından bajajda da var nabacaz
çin malı motorunu kaç defa düşürdün de bu yorumu yapıyorsun yav ben defalarca düşürdüm hatta ön ve alt fren merkezi değişti cebimden çıkan para 2500 tlydiIkinci el bi japon alıp keyfimize bakacaz. Dusurursek de ilk doğan çocuğumuzu, tamirat bedeli olarak feda etmemiz gerekmeyecek.