Bajaj Pulsar N250 Garanti Sorunu: 6.700 km'de Motor Bloğu Açılması ve Servis Hukuksuzluğu

Aşağıdaki cümle çok değerliydi:

"Bugün Kuralkandan bir avukat bana ulaştı. Durumu anlattım, bana firmanın arabulucuk da anlaşmadığını, dava olmadan misli ile değişim yapmadığını söyledi. Motosikleti incelemek için, servisten fabrikaya alacaklarını iletti."

Motosikleti
Suzuki Burgman UH200
Esrarengiz bir final olmuş. Sorun çözüldü mü? Çözüldüyse nasıl çözüldü. Eleştirmek gibi olmasın ama arkadaş içini döküp tavsiyeleri alınca zengin kalkışı yapmış.

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
En kıl olduğum iş de budur. Sıkıntı yaşarsın, forumu ayağa kaldırırsın, millet karınca kararınca destek olmaya çalışır, sonra firmadan ya sorununun çözülmesi sözü verilir ya da hukuki yaptırım tehdidi gelir, hemen geri vites, hemen "konu silinsin"

Zamanında Mts takip cihazları için aynı haltı yiyen bir Xmax kullanıcısı g.tlek vardı, o da firmayla anlaşıp burada konu silinsin diye yalvar yakar olmuştu. O genç irisine de o dönem hak ettiği cevabı vermiştim.

Hayır, konu silinmesin. Madem korkuyorsun, o zaman neden sorununla ilgili foruma konu açıyorsun birader?

Son düzenleme:
Motosikleti
Ns200 15"
En kıl olduğum iş de budur. Sıkıntı yaşarsın, forumu ayağa kaldırırsın, millet karınca kararınca destek olmaya çalışır, sonra firmadan ya sorununun çözülmesi sözü verilir ya da hukuki yaptırım tehdidi gelir, hemen geri vites, hemen "konu silinsin"

Zamanında Mts takip cihazları için aynı haltı yiyen bir Xmax kullanıcısı g.tlek vardı, o da firmayla anlaşıp burada aynı haltı yemişti.

Hayır, konu silinmesin. Madem korkuyorsun, o zaman neden sorununla ilgili foruma konu açıyorsun birader?
Kör gözünü açtığında ilk kırdığı şey bastonu olurmuş, insanlar destek aldığı ve problemini çözdüğü yazılara bir beğen tuşuna basmadan bile forumdan kayıp olup gidiyorlar.

Elbette forumun amacı karşılıksız bilgi paylaşımıdır ancak yaşanan bir sıkıntıdan ötürü çözülen konunun silinmesinin talep edilmesi asla hoş karşılanamaz.

Motosikleti
Aprilia Tuareg 660
şu markanın rezillikleri bitmiyor yav heyecan aramayın cfmoto alın kafanız rahat olsun bajajdan 10 kat daha sorunsuz aletler sorunlarının da arkasında duran bi garantisi var haftada 10 tane çözülemeyen bajaj problemi konusu açılıyor yuh yani bu kadarı da şans olamaz

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Bir diğer ödlek de geçmişte Cbr 500r'ını çaldırtmış, motorun parçaları Pendik'te bir yedek parçacı/özel serviste bulunmuştu. Konu başlığı açıldı, Google'da firmanın içinden geçtik, çalıntı mal satıyor dedik. Sonra bu konu başlığını bile korkudan sildirtmişti o bereketsiz.

Haklıysan korkmayacaksın!
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

şu markanın rezillikleri bitmiyor yav heyecan aramayın cfmoto alın kafanız rahat olsun bajajdan 10 kat daha sorunsuz aletler sorunlarının da arkasında duran bi garantisi var haftada 10 tane çözülemeyen bajaj problemi konusu açılıyor yuh yani bu kadarı da şans olamaz
Birader senin CF'nin de kullanıcı kitlesinin bir kısmının zekası ve temel matematik bilgisi kreş, anaokulu, ana kucağı seviyesinde. Daha sayıların nasıl yazıldığını, kaç sıfır olduğunu bilemiyorlar.

Son düzenleme:
Motosikleti
Aprilia Tuareg 660
Bir diğer ödlek de geçmişte Cbr 500r'ını çaldırtmış, motorun parçaları Pendik'te bir yedek parçacı/özel serviste bulunmuştu. Konu başlığı açıldı, Google'da firmanın içinden geçtik, çalıntı mal satıyor dedik. Sonra bu konu başlığını bile korkudan sildirtmişti o bereketsiz.

Haklıysan korkmayacaksın!
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Birader senin CF'nin de kullanıcı kitlesinin bir kısmının zekası ve temel matematik bilgisi kreş, anaokulu, ana kucağı seviyesinde. Daha sayıların nasıl yazıldığını, kaç sıfır olduğunu bilemiyorlar.

abi 6bin kmden daha azını yazamıyordun ondan dolayı yapmış olabilirler

Motosikleti
Aprilia Tuareg 660
p72rev2.png

aynılarından bajajda da var nabacaz

Motosikleti
Aprilia Tuareg 660
Ikinci el bi japon alıp keyfimize bakacaz. Dusurursek de ilk doğan çocuğumuzu, tamirat bedeli olarak feda etmemiz gerekmeyecek.
çin malı motorunu kaç defa düşürdün de bu yorumu yapıyorsun yav ben defalarca düşürdüm hatta ön ve alt fren merkezi değişti cebimden çıkan para 2500 tlydi :D

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar