Kontağı bastırıp çeviriyorsun sonra gidonuda sola doğru çevirip hareket ettiriyorsun.Az kurcala böyle birşeydi.
Bastırıp sola çevirdiğinde, gidon tam sola dönükse girmiyor, hafif 1cm oynat anahtar ile çevirmeye çalışınca. Şık die girecektir.
Gidonu tam sola çevir kilitlerken hafif sağa oynat gidon kilitlenir tam solda kilitlenmiyor hafif sağa çevirmen gerek gidonu.
Evet arkadaşlar... Yağmurlar başlıyor, kış geliyor. Winter is coming dedik, dinlemediniz. Lastiğe verdiğim eşek yükü paraya acısamda iyiki kış gelmeden aldım diyorum. Rodajıda yapıldı sayılır. Bundan sonrası lastiklerden memnun kalacak mıyım? Esas soru bu aklımda. Herkesin tekeri düz basarken, kayma yapmasın![]()
Ben çok memnun kalmanızı bekliyorum PR4'lerden; son derece kaliteli lastik. Bakalım bir boy ufak jantta nasıl sonuç verecek?
Lastik hamur kalitesi ve taban deseni,tasarimi,
Surtunmeyi
Ruzgar direncini
Aquaplaning(tasarimsal,uzerindeki suyu vb.atma kabiliyeti)
Olumlu yönde ivme ve yol tutuşu´na yansittigi icin bu durum normal..
Lakin göstergede gösterilen hız doğru mu? Onu çözemedim. Sürtünme alanı genişledi die de yavaşladı sanki. Yada gösterge beni yanıltıyor.
Sana S1000RR alacam hemide gazlamali 200küsür aygirli...r:
Işin gücün göstergedeki sayilarda değil mi?
180-190 görsen mutlu olacaksin...:queen:
Gaz kolunu rahat birak artik,anliyorum o seni birakmaz ama dürtülerine engel ol...
Motor yürüyor mu yürüyor,takma kafana,keyfini çikar..
Geçmiş olsun,Ahtım var 200'ü göreceğim öyle yada böyle :queen:
İşin şakası bir yana benim sürüş tarzım biraz ofansif. Basmayacağım dediğim yerde 140 görüyorum çünkü arkadan bir BMW, AUDI vs geliyor, bunlar olmazsa tuğralı eşeklerden bir tanesi yardırıyor. Trafik açıldığında işler daha da çirkinleşiyor İstanbul'da. Sıkışık trafikte maddi kazalı, trafiksiz ortamda kesinlikle yaralanmalı yada ölümlü kaza yaşanıyor bu memlekette
S1000RR bu belim ile olmazda S1000XR yada R1200R falan olurRnineT'ye de ayrıca hastayım.
Aynen. Ne yazıkki SS makineleri görünce hüzünlü hüzünlü bakıyorum. Ahtım var ama o 200 öyle yada böyle görünecek
Şaka bir yana lastik ebatlarından ibre sapmış mıdır?
ben donuyorum motor fan açıyor bu havada :cherry: