Peglere ayak topu ile basılır, ayak parmak ucu, ortası ya da topukla diil, kitapta ve eğitimlerde bu öğretilir.Zaten yazdım.Uzun yazınca okunmuyor bu net.
40 Yaşındayum ben olgunum 400cc ile başlarım demek işi şansa bırakmaktır. Tavsiye edileni küçük cc ile en a bir 5 ya da 10 bin km tecrübe edinip öyle geçmektir. 1200cc ile de başlayabilirsiniz yasal engel yok neticede hayat sizin karar sizin.
Başlangıç yapmakla ilgili blogumda bir şeyler karalamıştım linki eklemeye çalışacağım. Tecrübenin ya da olgunlaşmanın illa ki sürüşe etkisi var ama hiç motosiklete binmemiş adamın, 25 yaşında 50bin km tecrübesi olana olgunluk anlamında bir artısı olmaz zannımca, çünkü motosiklet deneyimi sıfır.
Link:
https://mymotorcycleexperience.blogspot.com/2016/05/motosiklete-yeni-baslayanlara.html?m=1
Bazen yazılanları görünce hakikaten okunmuyor uzun yazılanlar diyorum gerçekten okuyanların da bi kısmı anlamıyor ya da biraz okuyup hemen cevap yetiştirmeye kalkıp yanlışa düşüyor galiba.
---------- Mesajlar birleştirildi - 13:51 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:32 ----------
Esasen benim yazdıklarımın da çokça önemi yok, neticede motor işi bireysel iş her koyun kendi bacağından.
Benden paso, sizlere sağlık diliyorum.
Ara ara yukarıda linkini verdiğim bloguma yazıp çizeceğim bundan sonra keyfim olursa. Motor işini abartmayın, hayatın anlamı olacak bir şey değil neticede. Yaşım 47 yi devirdi kafamda çok farklılaştı pek çok şey, değerini yitirdi. Neyse moral bozmayayım. Sizlere iyi şeyler dilerim bolca.
Herkese iyi bayramlar.
Selam ve sevgilerimle.