B-A-N-U ve E-M-R-E NİŞAN TÖRENİ HAKKINDA. .

resimdeki yani gürkan abinin düğün hediyesi olan R1'i ve semihin eklediği gileradaki hatunu verirseniz bende evlenirim bak

Herşey bi tarafa...

Evlilik iyidir.. Tabi bu göreceli bir kavram.. hayatının düzene girdiği, her zaman hayat boyu yanında birinin olduğu, Hayatı paylaşmanın tam manasına varıldığı.. Gerçeğidir evlilik.. Allah sizi hiç ayırmasın.. Allah mutlu mesut bir hayat ve gelecek nasip etsin sizlere...

şimdi nişan , yok çeyiz yok, düğn derken harcanacak parayı bi düşünün :cherry:

bu paraya en azından 2. el cillop gibi bi turing alınır. iyi düşünün bak ..:cherry:

Birazdaha uğraşsam vazgeçecekler :cherry:

düğüne çok vakit var vaz geçiririz arkadaşları demedi deme :queen:

sevgili b-a-n-u & e-m-r-e çifti hayırlı uğurlu olsun bi ömür boyu mutluluklar dilerim :rendeer:

Herşey bi tarafa...

Evlilik iyidir.. Tabi bu göreceli bir kavram.. hayatının düzene girdiği, her zaman hayat boyu yanında birinin olduğu, Hayatı paylaşmanın tam manasına varıldığı.. Gerçeğidir evlilik.. Allah sizi hiç ayırmasın.. Allah mutlu mesut bir hayat ve gelecek nasip etsin sizlere...

vay hacı senden beklemezdim böle laflar....ne konuştun be:salut::salut::salut::salut::salut:

yeşim salkımın bi parçası vardı "ben yoldan gönüllü çıktım" nakaratı böyle bişeydi sanırım... :queen:

neyse bu güzel ve anlamlı topiğin canına okumayalım.....

sevgili kardeşlerim E-M-R-E & B-A-N-U 'ya mutlu, huzurlu ve sağlıklı kocaman bir yaşam diliyorum... ALLAH tamamına erdirsin... Bi yastıkta kocayın dicem ama kokar arada yastığı değiştirmek lazım... o yüzden demiyorum:p:queen::queen:

Allah seni bildiği gibi yapsın Zafer Emi... :bounce: :cherry:

hiç anlamıyorsun ya emreye gaz veriyorum bu motoru alsın diye düğünü erken yapar :queen:

Ama ben anlıyorum Abi sen merak etme yani... :bounce:

yok yok anca alırız... parça parça.. daha toplatıcaz bunu...

Tabi tabi... :farao:

ikisi bir olmaz len o kampanya ya r1 yada gilerya +hediye seçim senin ikisi bi arada sadece nescafede oluyo...:queen:

eee çok zor bi karar bi kaç yıl düşünmem lazım eeee hangisini alsam hmmmm...
aa kendime inanamıyorum bide düşünüyorum heee ben R1'i alim babuş... :cat:

Herşey bi tarafa...

vaz geçmekmi...
2 sene para biriktirp motorun en alası alınır ama emre 4 kere daha dünyaya gelse bir banu daha bulmaz....
banu gibisini google arattırsan bulamazsın...

::alkiis::::alkiis::::alkiis:: ::alkiis::::alkiis::::alkiis:: :rendeer: :rendeer: ::alkiis::::alkiis::::alkiis:: ::alkiis::::alkiis::::alkiis::

gelmiyenleride ayıplıycaz dimi :queen:

Yok hayır tabiki ayıplamıcaz ama çok eğlenicez biz ve hepinizi aramızda görmek hep beraber eğlenmek istiyoruz siz gelmezseniz bizim içinde çok sıkıcı geçer o açıdan yani... :rendeer: :rendeer:

şimdi nişan , yok çeyiz yok, düğn derken harcanacak parayı bi düşünün :cherry:

bu paraya en azından 2. el cillop gibi bi turing alınır. iyi düşünün bak ..:cherry:

Birazdaha uğraşsam vazgeçecekler :cherry:

Aynısı ben de dedim, dedim ki biz motor alalım, hatta daha sezona yeni giriyorduk, sıfır motor alıcaktık miss gibi ama aileler tutturdu, nişanda nişan diye bize kalsa birer yüzük alacaktık, ne güzel tabi birde motor :queen: :queen:

Demedi deme İBRAHİM
o motoru aldığı zaman düğünü kimle yapacağı belli olmaz ...
:bounce::p:cherry::bounce:

Bencede :cat:

yok yok bunlar kesin kararlı neler yaptıkta vazgeçmediler çeksinler cezalarını :p

Hahahahahaha :farao: :farao:

bu ne ya böle hediyemi olur al bak benim hediyem bu yanındakide opsiyonel :queen:

Yok kardeşim ya sen hakkikaten hak ediyormuşsun 1 numarayı ben boşa koymamışım demek seni oraya birde diyorum Zafer le yer mi değişsem diye ama yok yok sen böyle 1 numarada iyisin Semihcim... :queen: :queen: :queen:

ugraşma abi onlar gönülden bağlı vaz geçiremezsin:rendeer:

:cat: :cat: :cat: :rendeer: :rendeer: :rendeer:

vaz geçmekmi...
2 sene para biriktirp motorun en alası alınır ama emre 4 kere daha dünyaya gelse bir banu daha bulmaz....
banu gibisini google arattırsan bulamazsın...

Bak ya bak nasıl biliyorsun işini çakal seni, Harikasın Cem... :cat: :cat: :rendeer: :rendeer: :rendeer: ::alkiis:: ::alkiis:: ::alkiis:: ::alkiis::

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar