azrail bana 1sn fark attı....

Büyük geçmiş olsun öner, canan iyi kurtarmış diyelim (verilmiş sadakası varmış bence yine verin işe yarıyor :)) ona da deneyim olmuş ama her an dikkat etmek gerekiyor nereden ne olacağı belli olmuyor araba gibi de değil ki bu meret.... Tekrar geçmiş olsun kazasız sürüşler

Son düzenleme:
çok geçmiş olsun ikinizede allah büyük işte daha yasacayacak günleriniz varmı sadaka verin daha dikkatli olmaya calısın herkes için gecerli.
arabalar çok dikkatsiz bugün minübüsle geliyorum ptt motosikleti kullanan bi amca bizim şoför adam yokmuş gibi üstüne gidiyo frene bile basmıyo kıl oldum ya motorcu olupta minübüse otobüse binmek o kadar zoruma gidiyor ki offffff of

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Çok geçmiş olsun Allah hepimizi korusun bu dikkatsiz, cahil, eğitimsiz, refleksleri kuvvetli olmayan, parası olduğu için her şeyi (tekerlekli) kullanabileceğini farzeden insansı gruptan arkadaşlar :pr: Pazar akşamı piknikten dönerken biz de serserinin biri yüzünden neredeyse pert oluyorduk :pr: Benki o kadar soğukkanlı bir insanımdır ve her defasında erkek arkadaşıma sakin olmasını tembih ederim ama o gün dua ettim kenara çeksin motoru da şunları bir güzel dövelim diye ::rantinp:::angry2::::ranntign

cok gecmıs olsun olay bızım oralarda mevzuu bahıs etmıste haberımız yokmus

gidip 2 tokat çakamadınmı..

şok girmiştir kendine gelsin..
geçmiş olsun verilmiş sadakanız varmış..

ilahi azrail sen adamı öldürürsün..

vallahi çok istedim ama yapamadım....

KArdeşim gemiş olsun. Çarpan arabanın şöföründe bişey varmı?

yoktu biraz şoktaydı

ozrace kardeşim,
yüreğimizi ağzımıza getirdiniz yavv.:pale: Büyük geçmiş olsun, geçip gittiği ile kalsın bir daha da dönmesin işallah.:rendeer: Her ikinize de selamlar, sevgiler:cat:

teşekürler abicim bide bize sor yüreğimiz nere geldi:p

öncelikle büyük bir geçmiş olsun:rendeer:
Elbette 4 teker sürücülerinden çok daha dikkatli olmamız şart ama ben bir konuya pek sıcak bakmıyorum (benim nacizane görüşüm tabii) bayanlara haksızlık etmeyelim bence! kazaya sebebiyet her an herkes verebilir,neden de olabilir:wiinkk:

teşekürler ama dediğim gibi sözüm meclisten dışarı,gerçekten bazıları düz gitmekten başka bişey bilmiyor.(buda benim şahsi görüşüm)

Ve hatta bazıları kasten üzerimize bile çıkabilir.

Çok geçmiş olsun ÖZRACE kardeşim.Bu arada kız arkadaşına motoru verdiğine göre baya tecrübe kazanmış demektir.Aman çok dikkatli olun yollarda.

kötü bi tecrübeydi,artık kullanmaz heralde:cherry:

geçmiş olsun arkadaşım..

Kız arkadaşın motosikletimi kullanıyordu, araba mı? motosikleti kullanıyorsa ehliyeti varmıydı?

motosikleti kullanıyordu arkadaşım.ehliyeti yok ama bu almıyacak anlamına gelmez.kaçımızın motosiklet almadan önce ehliyeti vardıki?ben dahil çoğu arkadaşımız motor aldıktan sonra alıyor.ayrıca araçları ehliyet değil biz kullanırız.

önerrr yewrummm geçmiş olsun diyelim aman dikkat

bu arada canan mı kullanıyodum motoruu
heyt yewrum beeee sende ona artçı oldun tebrikler otobanlardamı ögretiyon kıza motor sürmeyii lennn

abi yol boş diye veriyorum öğrensin ehliyet alıcaz belki de ufak bir motor:wiinkk:

Oner çok geçmiş olsun dostum, neyseki üzücü bir durum yaşanmamış.

teşekürler bülent abi.çok şükür kötü bişey olmadı

çok geçmiş olsun ucuz atlatmışsınız...araç sürücüsüne ne oldu pekii??

zaten biz sola çekip direk yanına koştuk.oda dışarı çıktı.sakinleştirdik.hava yastıkları olmasaydı bence kötü yaralanırdı.

ozrace geçmiş olsunn ucuz atlatmışsın boşver ama arabaya baktınız bayanda bişe yoktu deme :S

yoktu yardım çağırdık erkek arkadaşı gelincede yola devam ettik.arabadan kendi çıktı zaten ayakta durabiliyordu

Büyük geçmiş olsun öner, canan iyi kurtarmış diyelim (verilmiş sadakası varmış bence yine verin işe yarıyor :)) ona da deneyim olmuş ama her an dikkat etmek gerekiyor nereden ne olacağı belli olmuyor araba gibi de değil ki bu meret.... Tekrar geçmiş olsun kazasız sürüşler

teşekürler abicim demekki iyi öğretmişim:cherry:

evet arkadaşlar bu gece büyük bir kazanın eşiğinden döndük.olay şöyle gerçekleşti;bilen bilir şile yolunu,beşiktaş tesislerini geçtikten sonra ilk sağa ümraniye/tepeüstü istikametine girdik.ilk sağ virajı geçtik sonra 2. sola doğru virajın tam ortasında solumda siyah bir araç ve tam önümden (1 sn ilerde olsam bana gömmüştü) sağ bariyerlere gömdü.sonra sola kaçıp motoru durdurduk aracın yanına gittik 24-25 yaşlarında ablamız:pr: sözüm meclisten dışarı ama bu bayanların çoğu düz yol sürücüsü:farao:
Allah a çok şükür bize bişey olmadı.bize diyorum bide direksiyonda kız arkadaşım vardı gerçekten ucuz atlattık.....:salut:
bu sebepten dolayı arkadaşlar lütfen sadece kullanmamıza değil diğer araçlarada dikkat edelim.....

çok geçmiş olsun kuzen üzüldüm şimdi..

kanka yengeye motoru verdiğini bilmezdim...ehliyeti varmı bilmiyorum ama bence ne kadar güvenirsen güven kendin kullan...

Forumdan Uzaklaştırıldı
kardes sisde bisiy yok ya gerisini boşwer..

geçmiş olsun, araç sürücüsü nasıldı bi problem yoktur umarım onda da..

cidden çoğumuzun ehliyetinin geri alınması lazım. ne diyebilirim ki..

Öner hemşerim yavf çok geçmiş olsun Canan da çok korkmuştur hee ikinizinde
iyi olmasına sevindim belki de Cananın şansı diyelim neyse ucuz yırtmışsınız aman dikkat
tekrar geçmiş olsun Öner.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar