Ucuz atlatmışsın Allah kaza bela vermesin...
gidip 2 tokat çakamadınmı..
şok girmiştir kendine gelsin..
geçmiş olsun verilmiş sadakanız varmış..
ilahi azrail sen adamı öldürürsün..
KArdeşim gemiş olsun. Çarpan arabanın şöföründe bişey varmı?
ozrace kardeşim,
yüreğimizi ağzımıza getirdiniz yavv.ale: Büyük geçmiş olsun, geçip gittiği ile kalsın bir daha da dönmesin işallah.:rendeer: Her ikinize de selamlar, sevgiler:cat:
öncelikle büyük bir geçmiş olsun:rendeer:
Elbette 4 teker sürücülerinden çok daha dikkatli olmamız şart ama ben bir konuya pek sıcak bakmıyorum (benim nacizane görüşüm tabii) bayanlara haksızlık etmeyelim bence! kazaya sebebiyet her an herkes verebilir,neden de olabilir:wiinkk:
Ve hatta bazıları kasten üzerimize bile çıkabilir.
Çok geçmiş olsun ÖZRACE kardeşim.Bu arada kız arkadaşına motoru verdiğine göre baya tecrübe kazanmış demektir.Aman çok dikkatli olun yollarda.
geçmiş olsun arkadaşım..
Kız arkadaşın motosikletimi kullanıyordu, araba mı? motosikleti kullanıyorsa ehliyeti varmıydı?
önerrr yewrummm geçmiş olsun diyelim aman dikkat
bu arada canan mı kullanıyodum motoruu
heyt yewrum beeee sende ona artçı oldun tebrikler otobanlardamı ögretiyon kıza motor sürmeyii lennn
Oner çok geçmiş olsun dostum, neyseki üzücü bir durum yaşanmamış.
çok geçmiş olsun ucuz atlatmışsınız...araç sürücüsüne ne oldu pekii??
ozrace geçmiş olsunn ucuz atlatmışsın boşver ama arabaya baktınız bayanda bişe yoktu deme :S
Büyük geçmiş olsun öner, canan iyi kurtarmış diyelim (verilmiş sadakası varmış bence yine verin işe yarıyor) ona da deneyim olmuş ama her an dikkat etmek gerekiyor nereden ne olacağı belli olmuyor araba gibi de değil ki bu meret.... Tekrar geçmiş olsun kazasız sürüşler
evet arkadaşlar bu gece büyük bir kazanın eşiğinden döndük.olay şöyle gerçekleşti;bilen bilir şile yolunu,beşiktaş tesislerini geçtikten sonra ilk sağa ümraniye/tepeüstü istikametine girdik.ilk sağ virajı geçtik sonra 2. sola doğru virajın tam ortasında solumda siyah bir araç ve tam önümden (1 sn ilerde olsam bana gömmüştü) sağ bariyerlere gömdü.sonra sola kaçıp motoru durdurduk aracın yanına gittik 24-25 yaşlarında ablamızr: sözüm meclisten dışarı ama bu bayanların çoğu düz yol sürücüsü:farao:
Allah a çok şükür bize bişey olmadı.bize diyorum bide direksiyonda kız arkadaşım vardı gerçekten ucuz atlattık.....:salut:
bu sebepten dolayı arkadaşlar lütfen sadece kullanmamıza değil diğer araçlarada dikkat edelim.....