30 Bin. Motor zaten ilk aldığın andan itibaren kendini hissettiriyor. Gazladığın andan itibaren yerinden zıplayarak kalkıyor. Çok zaman patinaj yaparak kalkıyor ama max. hızı genelde 120-130 u geçmiyor. Ama 30 Binden sonra Max. hız modifiyesiz 150-155 km.yi çok rahat buluyor(Üzerinde 140 km. kadran var).
Yani aldığınızda göreceksiniz sizi asla aldığınıza pişman etmiyor. Aklınızda başka motor bırakmıyor. Bende almadan evvel Gilera Runner düşünüyordum. Bunu aldığımda aklımda hep runner kalacak sanıyordum. Hatta buna biraz binerim durumum rahatlarsa runner alırım diyordum. Şimdi runner aklımın ucundan bile geçmiyor. Bu motoru 2. el bulursanız kaçırmayın alın. Uygun taksitlerle banka kredisi alarak sıfır motor alır gibi ikincieli de ödeyebiliyirsiniz.
Bazen motor seçiminde ekonomik bazı hesapları yapmakta da fayda var. Bugün alacağınız yaklaşık 2500-3000 ytl lik bir çin motorunu 2. elde enfa 1200 -1500 e satabilirsiniz. Bu motorların 2. elini almak ise bence akıl karı birşey değil. Ancak Dylan'ın 2.elini bulmak zor olduğu gibi eskidikçe değerleniyor. 2. el alıp ilerde satmaya kalktığınızda değerinden birşey kaybetmeden çok rahat satabilirsiniz. Yakıt ekonomisi de bence önemli; ne kadar yaktığını üstteki mesajımda belirtmiştim. Çok harika bir motor değil, elbette bununda eksileri, hoşunuza gitmeyecek yönleri var. Hatta bu konuda bir arkadaşda web sitesi yapmıştı buyrun linki:
http://dylan150.wordpress.com/baslangic/