konuyu okudumda arkadaş aldımı bilmem ama önerilen motorlara bakdım tabiki kalite oranında çoğu arkadaş normal scooter önermiş ama arkadaş maxi scooter istemiş zaten istediği fiyata alabiliceği tek maxi scooter çin malı olur ikinci elde burgman 250 lik yada 150 likde bulma ihtimali var 3-4 arasına ama çok araması gerekir kupon modeller çünkü zaten türkiyeye gelen 3 tane maxi scooter kasası var (uzun şase) zat 150 şu pek çok markanın getirdiği t1 kasa çelik tiger adıyla getiriyor dorado getiriyor o kasayı getirmeyen yok zaten birde bisanın senatör kasası (eski 98 model majesty) bunların dışında piyasada maksi scooter bulamassın zaten yokda bir arkadaş asyanın T 19A modeline maksi scooter demiş o motor maksi scooter değil şu anda T 19A modelinin maksisini getirten bir firma var jmstar brave adıyla getiriyor 250 cc ama çok pahalı değmez
bunun dışında benim tavsiyem maksi olmasa ikinci elden aksesuarlı orjinal aynalı yan çantalı çok güzel bir çelik martian da alabilirsin 1-1.200 ytl civarına motorunu bir bakıma sokarsın motorun kayışını bazı parçalarını japon parçalarla değiştirdinmi istersen birde xenon far takarsın süper olur motorun görüntüsüde çok hoş yavru burgman adamlar burgmanın ön yüzünü çalmışlar resmen...
bunun dışında benim tavsiyem maksi olmasa ikinci elden aksesuarlı orjinal aynalı yan çantalı çok güzel bir çelik martian da alabilirsin 1-1.200 ytl civarına motorunu bir bakıma sokarsın motorun kayışını bazı parçalarını japon parçalarla değiştirdinmi istersen birde xenon far takarsın süper olur motorun görüntüsüde çok hoş yavru burgman adamlar burgmanın ön yüzünü çalmışlar resmen...