Az önce başımdan çok komik bir olay geçti :D

Az önce arkadaşlar motorumla eve gelirken caddede hızım 40-50 km arasıydı hafif bi tümsekten geçtim motorum buvv etti söndü çalıştırmaya çalıştım baktım çalışmıyor hemen koltuğun altındaki kapağı söktüm baktım buji yerinden fırlamış :queen::queen::queen::queen::queen::queen::queen::queen::queen:
nede olsa MADE IN CHİNA :queen::queen::queen::queen:

CBA

:):) geçmiş olsun valla iyi hemen bulmuşun sorunu yoksa yıl başı yıl başı uğraş işin yoksa :)

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
bujiyi kim takmıştı :)

Bende biraz önce cıbırla ralli yaptım inanır mısınız 3. viteste kalkışta pati çekiyo hava şu anda 5 derece

Valla bujıyi en son arkadaş parmaklamıştı ondan gevşedi heralde :queen:

allah akıl versin bu havada motora binenin:queen::queen::queen::queen::queen:

iyiki dıkkatlı bır surucuymussun de hemen bulmussun bujının dustugunu :)
benım arka fren kalıperım dustu yolda ustelık e5 de tumsek falan da yoktu sevıyorum çinlilerı :))))))))

Mersin İl Temsilcisi
bu gün mersin -1 derece ve ben bu gece yaklaşık 2 saat kadar motosiklet üstünde sevdiklerimi gezdim SEVDİĞİMLE birlikte. ve az önce gelip bu başlığı okuduğumda şaşırdım.
iki teker kimine göre bir ulaşım aracı olabilir ama ben aklım ve yüreğimle biniyorum motora.

bu havada herkes motora binemez zaten :rendeer::wiinkk:

+33 :cat::rendeer: :wiinkk:

Son düzenleme:
allah akıl versin bu havada motora binenin:queen::queen::queen::queen::queen:

Motosiklete binmenin saati,yaşı,yeri,mevsimi, vs. şeyi olmaz motor bi tutkudur bölünemez:cat:

Ben hergün motorumu kullanıyorum Bu topici açtığımda Yıl 2008 saat 8 civarıydı:queen: ve şimdi yıl 2009 saat gece 3:37 ben ewe tam 15 dk önce geldim ve bu saate kadar motorun üstündeydim :cat: eldivenlerini takıp kaskının içinede kar maskesi giydiğin zaman hiç bişey olmuyor ne rüzgar ne soğuk:cat:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar