Ayy Mondial 250 Mct mi? yoksa KEEWAY SUPERLIGHT 150 mi?

Merhabalar ;

Arkadaşlar bir türlü karar veremedim.Malumunuz bu iki motoruda kullanan bir çok arkadaşımız var sanırım forumdan gördüğüm kadarıyla.Ben KEEWAY SUPERLIGHT 150 veya Mondial 250 MCT Modellerinden birini satın almak istiyorum fakat kararsız kaldım :silent: bana önerileriniz ne olur bu konuda.:silent: (Mondial işçilik bakımında nasıl göremediğimden merak ediyorum, Keeway için aklımdaki soru işaretleri ise Başta 150cc olması , servis ağı ve sanırım Mondialden biraz küçük boyutta olması):silent: Bu motorlardan beklediğim sizler gibi, başta Sorunsuz , Kaliteli , Güvenli ve Göze hitap eden bir motora sahip olmak.Yardımlarınızı ve önerilerinizi bekliyorum.Teşekkürler...

Motosikleti
Honda CBF 150, CF Moto MT 650
sanırım genel kalite dışındaki tüm konularda mondial daha ağır basıyor ama daha az sorun istiyorsan keeway derim şahsen...

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
acıkcası mondıal kullanan tanıdıklarım var 3-4 tane hıc kımse e sorun yok keeway de alabılırısn bu senın tercıhın ama mondıal daha sık

göze hitap eden bir motor istiyorum demişsin. bence mondial 250 mct dah carismatik. bende de mondial olduğundan servise her gittiğimde görüyürum. çok hoş bi tasarımı var. özellikle siyahı dehşet. keeway in fiyatını bilmiyorum ama mondialın fiyatı gayet cazip. motoru da keeway den daha büyük. zaten o tip motora bence 250cc bile ufak ama daha aşağısı hiç olmaz.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
mondial 250 derim.(arkadaşımda bir tane var.) cruiser tercih etseydim mutlaka alırdım. 250 mct diğer mondial modellerinden daha kaliteli gibi geldi bana.
sana seçimde kolay gelsin.

bu iki motorun cc farkından dolayı karşılaştırılması yanlış ama ilk motorum olacak diyorsan Keeway diyebilirim.. Ne yalan söliyim mondial i kullanmadım bilmiyorum.. Ama keewayin motoru oldukça ii.. gösterişi çok daha kalantor.:bounce: :wiinkk:

keewayde güzel makine ama mct nin sesi bayğaı güzel.. ve kullananlardan pek fazla sorun duymadım açıkçası..

keeway daha gösterişli ve daha kaliteli bir motor mondial in tek artısı 250cc olması

ben keeway kullanıcısı olarak kesinlikle SL 150 diyorum... :rendeer: (karşılaştırma yapmaya gerek bile yok)

bu durumda tip olarak bende mondial derim ama keeway de mondial kadar sorun çıkmaz
Dostum doğru diyorsun ama nedense içime sinmedikten sonra Mondiali alıp kullansam bile kafamda birsürü sorun oluşacak.En iyisi birazdaha incelemek ve beklemek.Yardımlarınız için tekrar teşkkürler...

bilgidim kadarıyla mondial biraz fazla benzin harcıyor. Daha gosterıslı ve cusseli ama ben olsam keawey alırdım ...

keaway ı ne duymuş ne de görmüştüm, bu sohbetle bilgim oldu, web den baktım bayıldım valla. Ama; benim gibi deneyimsiz biri şu iki soruya daha açık yanıt bekler;
1-)keaway avrupa markası imiş, doğru mu ? hangi ülke ? bulamadım yanıtı
2-)150 cc nasıl bir dert açar, motor da ağır çünkü, iki kişiyi mesala ankara caddelerinde sorunsuz taşırmı ? (Cinnah yokuşunu çıkar mı tıkanmadan mesala ?)
yanıt bekliyorum .... tşk ler şimdiden :)

250 cc sınıfında ülkemizde satışa sunulan motorların hiç birinin 2 kişi için keyifli performans sunduğunu sanmıyorum.650 cc motosikletler bile artçı taşımaktan memnun değil.bu yüzden tek kişilik performans seni tatmin ediyorsa gerisini düşünme.İstanbul trafiğinin yoğunluğunu göz önüne alınırsa sl150 iyi bir seçenek.Uzun yol'da yapacığım dersen tavsiyem mct 250

sahapimer' Alıntı:
250 cc sınıfında ülkemizde satışa sunulan motorların hiç birinin 2 kişi için keyifli performans sunduğunu sanmıyorum.650 cc motosikletler bile artçı taşımaktan memnun değil.bu yüzden tek kişilik performans seni tatmin ediyorsa gerisini düşünme.İstanbul trafiğinin yoğunluğunu göz önüne alınırsa sl150 iyi bir seçenek.Uzun yol'da yapacığım dersen tavsiyem mct 250
Benim canavar artçı filan dinlemiyor. Performansta en ufak bir düşme olmuyor. Aynı güzergahta test ettim tek başıma da artçıylada aynı yerde aynı vitesle ve aynı gaz açıklığıyla aynı hızı zorlanmadan rahatça yakalayabiliyorum.:cat:

Dostum gidip görmelisin derim ben Keeway çok iyi görünüme sahip bir motor...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar