Ayip
abdullahhoca' Alıntı:
Mct kullanıyorum, iki aydır motor bir gün bende iki gün serviste. Sakın Mondialin hiç bir ürününe yaklaşmayın derim. Bayinin önünde ibret olsun diye motoru yakmayı düşünüyorum
yine de meraklısı var ise uygun fiyattan satayım.
Hoca,Hoca,
Kendine gel lütfen AYIP yapıyorsun.
Motoskleti nasıl kullandığını ve ne yaptığını bilemiyoruz, Bilemeyiz de fakat yakmayı düşündüğün Motosikleti başkalarına layık görüyorsun! Git ve yak sen onu çünkü bu Saatten sonra kimseler almaz onu buaralarda:rendeer:
Ben de ve 100 lerce kişide Mondial MCT 250 var ve kimse buna benzer birşey yazmadı!
Hiç bir Çinli %100 sorunsuz değildir buna Keeway'ler de dahildir.
Geçen hafta benim yanımda duran bir türlü maşa basmayan bir Keeway 150 vardı dersem tüm Keewayler B..k tanmı oluyor yani?
Ben 3000km yol yaptım ve tabiri caiz ise Motosikletin canını çıkartmaya çalıştım!
Gölgede 37°C iken ben Köyceğiz'e yol aldım artçım ile birlikte! Ve biliyormusun
ilk 180km yolu
HİÇ mola vermeden gittim.
İzmir - Aydın 125km mesafeyi ortalama 105km sürat ile aldım.
Mondialden uzak durmuş

r: bu ne demek yahu:silent:
Arkadaşlarımızı lütfen YANLIŞ yönlendirmeyelim.
MERCEDES ve OPEL ve daha niceleri gibi firmaalar 100'lerce arac çekiyorlar piyasadan sorun nedeni ile
Varsa Motosikletinde bir sorun gidersin servis'e ve sorun giderilir, Giderilemiyorsa Motosikletin değiştirilmesi sağlanır.
Arkadaşım, Mondial MCT 250' i alacak olursan kesinlikle diğerlerinde yaşadığın sorunlardan daha fazlasını yaşamazsın.MCT 250'yi gönül rahatlığı ve vicdanımın sesini dinleyerek öneriyorum.Memnun kalmasaydım herkesten önce ben alma derdim.İşçilik, Performans ve maddi eder olarak kesinlikle her şeyi ile uyumlu.
Keeway de çok hoş ve benim almayı planladığım ilk motosiklet ama Bayi Mondial MCT 250 yi yerden yere vurdu Keeway almam için.
Bende aksini yaptım ve Çook menunum Motosikletimden:cat:
Selamlar,
Özer