Hadi ya dovme yaparken uyuyan hatun var demek :))))))))))..
Cevap yazacaktım bunu duyunca vaz gectim ..

hayırlı olsun!
yaptırmış oldun mevki seçimi de süper!!!:cat:

cezerye' Alıntı:
erkeklerin acı eşiği zaten kadinlarinkinden daha düşüktür. iki saçlarini cekseniz hemen gözlerinden yaş gelir:D zuhah..
insanoolu degisken ya. kalici dovme.. nasi yani, ömür boyu beğenebileceğin bi cizgi mi o? ben kendime guvenemiorum. yarin olur, begenmem. gerci, kalici dovmeler de artik seanslarla cikartilio. ama hiiic uurasamam. gecici olsun, mutlanim ara sira. yazin fena olmaz..

haklısın insan sıkılabilir sürekli görürse,yada ilk zamanki heyecanı kalmaz en azından. işte oyuzden ne yapacaksıııııın işte bu arkadaş gibi arkana yaptıracak ve spor atletle çıkacaksın yanee başkaları görecek ama sen anca aynada görebileceksin.. :) bende buyüzden snalubma yazdırmayı düşünüyorum :queen: :queen: :wiinkk:

bu arda dövmenin tasarımı gerçekten güzel:cat:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
dövmen çok hoş,, bende de bi tane var, sağ kolumda ve gerçekten yaptırırken nerdeyse uyumuştum, çünkü adam koluma çizerken ben bira içiyodum :cherry:

şimdi ben bu kolumdaki dövmenin aynısını motoruma çizdirmek istiyorum,, nasıl olur sizce yaa?? :cherry: :cherry:

Meliss' Alıntı:
dövmen çok hoş,, bende de bi tane var, sağ kolumda ve gerçekten yaptırırken nerdeyse uyumuştum, çünkü adam koluma çizerken ben bira içiyodum :cherry:

şimdi ben bu kolumdaki dövmenin aynısını motoruma çizdirmek istiyorum,, nasıl olur sizce yaa?? :cherry: :cherry:
önce dövmeni görelim yoksa nasıl yorum yapacazki

tamam, bugün içinde kolumun resmini çeker gönderirim...

daha önceden çekmişim,, yalnız cep telefonuyla çektiğim için kalite biraz düşük,, efett yorumlarınızı bekliyorum,, motoruma aynısını yaptırım mi yaptırmayayım mı?? :silent:

angel15jz.jpg

Son düzenleme:
Meliss,bencede yaptır sperrrrrrrrrrr.Ben yaptıramıyoum çünkü günah:queen: ama motorum yok tamirdeeeeeeeeeeeeeeee.niyemi kaza yaptım uleeeeeeemmmmmm

Meliss' Alıntı:
tamam, bugün içinde kolumun resmini çeker gönderirim...

daha önceden çekmişim,, yalnız cep telefonuyla çektiğim için kalite biraz düşük,, efett yorumlarınızı bekliyorum,, motoruma aynısını yaptırım mi yaptırmayayım mı?? :silent:

angel15jz.jpg
Selam arkadaşım
Ben bu logo yu yaklaşık 10 yıldır kullanıyorum.yıllarca arabamın arkasında oldu her araba degiştirdiğimde yenisine yaptım.
Sonra motor alınca mont umun arkadasına airbrush la aynısını yaptırdım.tüm giydiğim tshort lerimde,bandanamda ,fularımda vs vs kullandığım bir çok eşyada var. ve en sonunda da vücuduma yaptırdım dövme olarak.
haa sıkılma olayına gelince ben dedim ya bu logoyu 10 yıldan fazla zamandır kullanıyorum ve şu ana kadar da sıkılmadım.Sıkılmayı bırakın onunla bütünleştim.
Ve fuarda motorcu bir arkadaşım montumun sırtındaki resimden beni tanıyınca çok hoşuma gitmişti :)
Dilediğin heryerde kullanabilirsin ve çok hoş olur:rendeer:

herkese çook teşekkür ederim... kılıçbalığı özelliklede sana,,, hem güsel yorumun için hemde topiğini benimle paylaştığın için :) :)
yaptırıp yaptırmama konusunda şüpheliyim, ama artık karar verdim en kısa zamanda yaptırıyorum....

hatta bende "dövmem ve motorum" die bir topik açar size gösteririm. :) :) :king:

Meliss' Alıntı:
herkese çook teşekkür ederim... kılıçbalığı özelliklede sana,,, hem güsel yorumun için hemde topiğini benimle paylaştığın için :) :)
yaptırıp yaptırmama konusunda şüpheliyim, ama artık karar verdim en kısa zamanda yaptırıyorum....

hatta bende "dövmem ve motorum" die bir topik açar size gösteririm. :) :) :king:
:) selam sevindim yorumlarımı begenmene
Hani bir laf vardır ya "en kötü karar karasızlıktan iyidir"diye
Kendi çizgini oluşturmak ve o çizgide devam etmek,değişkenlik degil de net olmak kadar güzel birşey olamaz bence.
Bne hep şunu savundum.Benim için yaşam felsefem de iki renk vardır ya siyah ya beyaz asla gri olmam olmadım da.Birşey ya vardır ya yoktur.benim logom,avatarım,rumuzum herneyse :) 10 yıldır hep aynı oldu.belki burcumun balık olmasın dan dolayı kılıçbalığını benimsedim ama hep aynı oldu.
ve kılıçbalığı benimle okadar bütünleştiki artık adımı unuttular kılıç veya kılıçbalığı diye hitap etmeye başaldılar :)
eger çizim konusun da yardıma ihtiyacın :rendeer: olursa yardımcı olurum

güzel olmuş abi ,güle güle kullan:)
Meliss, senin de dövmen güzelmiş. bence yaptır motoruna. hoş olur. :cat:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar