ah ben de mclaren dövmesi mi yaptırsam acaba? ama ben acayip ciyaklarım valla.
cezerye' Alıntı:erkeklerin acı eşiği zaten kadinlarinkinden daha düşüktür. iki saçlarini cekseniz hemen gözlerinden yaş gelirzuhah..
insanoolu degisken ya. kalici dovme.. nasi yani, ömür boyu beğenebileceğin bi cizgi mi o? ben kendime guvenemiorum. yarin olur, begenmem. gerci, kalici dovmeler de artik seanslarla cikartilio. ama hiiic uurasamam. gecici olsun, mutlanim ara sira. yazin fena olmaz..
önce dövmeni görelim yoksa nasıl yorum yapacazkiMeliss' Alıntı:dövmen çok hoş,, bende de bi tane var, sağ kolumda ve gerçekten yaptırırken nerdeyse uyumuştum, çünkü adam koluma çizerken ben bira içiyodum :cherry:
şimdi ben bu kolumdaki dövmenin aynısını motoruma çizdirmek istiyorum,, nasıl olur sizce yaa?? :cherry: :cherry:
Selam arkadaşımMeliss' Alıntı:tamam, bugün içinde kolumun resmini çeker gönderirim...
daha önceden çekmişim,, yalnız cep telefonuyla çektiğim için kalite biraz düşük,, efett yorumlarınızı bekliyorum,, motoruma aynısını yaptırım mi yaptırmayayım mı?? :silent:
![]()
Meliss' Alıntı:herkese çook teşekkür ederim... kılıçbalığı özelliklede sana,,, hem güsel yorumun için hemde topiğini benimle paylaştığın için![]()
![]()
yaptırıp yaptırmama konusunda şüpheliyim, ama artık karar verdim en kısa zamanda yaptırıyorum....
hatta bende "dövmem ve motorum" die bir topik açar size gösteririm.![]()
:king: