sen neden bahsediyorsun? 60 sonrasından bahsettin diye olay bitti mi? google dan copy paste yanlıştır diye bir durum mu var.okuduklarımı he zaman aklımda tutacağım diye bir durum mu var* üstüne üstlük meşhur bir olay olduğundan dolayı İsrail in nasıl kurulduğu, internetten yaygın olduğu için kullanıp kullanmamam sana mı kaldı? bunun yanın ben müslüman ım. müslüman coğrafyasında, ingiliz oyunlarıyla kan üzerine kurulmuş bir devleti kabul edeceğimi onu kutsayacak bir yazı yazdığında he he diyeceği mimi sandın? çok gezmiş olman ne ifade ediyor? çingeneler de çok geziyor. 60 tan sonrasını kast etsen ne yazar etmesen ne yazar? şayet yahudiysen bana konuşma. çünkü benim en büyük düşmalarımdan biri sizsiniz.
Bu yazıdan cihad yanlısı başına yeşil bez bağlamış cuma namazından sonra etrafı bombalayacak bir profil çıkarmışsınız ya helal olsun alkışlıyorum sizi
---------- Post added at 19:18 ---------- Previous post was at 19:06 ----------
günümzde kim güçlüyse onun tarafı nedense hep haklı. zayıf haklı bile olsa sözü geçmez çünkü o zayıf. artık insanlar doğruları söyleyince hapishaneyle işkenceyle sürgünle ölümle tehdit edilir oldu. bm, nato kimlerin yanında bir bakın? günümüzde müslümanlar zafıd diye kanları dökülmekte toprakları çalınmakta. bunu yapaken de mazlum edebiyatı, hak hukuk edebiyatı yapılmıyor mu bir de işte şeytan ın bile bence burada ağzı açık kalıyordur. hapisle, bombayla tecritle korkutanlar! size söylüyorum! sizin bu korkuttuklarınız, bizi ve sizi yaratan ALLAH ın azabından daha çetin ve büyük mü? cehennem sizin için barınma yeri! orada asla felah bulamayacaksınız. pkk nında, gayri meşru yahudi devleti ninde , halkarına zulmeden firavun vari yönetimlerin, hepsinin ama hepsinin ALLAH belasını versin. varacakları yer cehennem bu kafirlerin! ben sözümü söyledim
Bu yazıdan cihad yanlısı başına yeşil bez bağlamış cuma namazından sonra etrafı bombalayacak bir profil çıkarmışsınız ya helal olsun alkışlıyorum sizi