%100 katılıyorum...
Sevgili ABAL. Servis konusunda kesinlikle haklısın.Adamlar hem hiç bi işe yaramıyolar,hem de kendilerini Japonlarla bir tutuyorlar. Motorumuzun kalitesi değil de servisin kalitesi çok fena :farao:
şu direksyonun önündeki plastik parca zangırdayıp ses yapıyo.biara onu söküp bakıcam içine ne var diye,sabitlenirmi filan diye

bi de şu müşür nası bişeydir?sanırım sol taraftaki yerinden filan çıktı,frene basınca fren tutuyor ama stoplar yanmıyo(ki diğer frende öyle bi problem yok) bide frene basıp marşa basınca almıyor,yani diğer fren sorunsuzken biri böyle bişeyler yapıyor.Müşürdendir dedi bikaç arkadaş.benim ulasabileceğim biyerdemi bu zımbırtı?
aynanın arkasındaki kapağı çıkarıp vidasını sıkınca mantık olarak aynanında sıkışması lazım.peki dibine kadar sıktığım vidaya rağmen niye rüzgar esince aynam bozuluyor ?
ayak marşının gövdeye sıkıca tutunması için bi vida var.aman sıkın iyice,yoksa benim gibi E-5te giderken düşer,bidaha da bulamazsınız,servise gidip yenisini alırsınız

peki bu yırtılan yerin bana bizararı varmı dedim servise,yok yok dediler,inanmak istedim öylece bıraktım.Şu sarkan hortumun niye sarktığını,daha doğrusu olması gereken yerin neresi olduğunu bitürlü çözemedim,nekadar atsam arkalara yine çıkıyor biyerden

arkadaki grafik tasarımı bana ait,ama onu yaza doğru sprey boyayla daha büyük yapmak istiyorum

benzin kapağı sizin de problemlimi arkadaşlar?yaa nezaman benzin alsam kapağın tam kapandığına emin olamıyorum,acaba parcacılarda uyan sağlam kapak bulunurmu?
bide farkettiyseniz benzin kapağına rahat ulasmak için biraz genişlettim yuvarlak deliği..

bagajımız oldukça tatmin edici bence,çünkü kızarkadaşımın kaskınıda bazen ben alıyorum,ve kocaman NOLAN N61 sığıyor içeri

şu yeşil kablo nedir arkadaşlar?bazı 19A larda bu parça başka biyerde.Servis böyle ulaşılabilir olması daha iyi diyordu ama hayati bi parçaysa böyle korumasız durması saçma geldi bana

plastik işçiliğinin nekadar kötü olduğunu göstermek için çektim bu fotoğrafı.Hiç bir akıcılık yok,çünkü parcalar yerine oturmamış.

gelelim yağmurda yasadığımız probleme...

sanıyorum arkadaslardan bazıları burayı bişekilde kapatarak sorunu çözmüş.Yapan arkadaşlar daha detaylı anlatırlarsa bilgilenmiş oluruz.
Ne olursa olsun bence hala bu paraya alınabilecek en yakışıklı motora sahibiz.şimdilik bukadar arkadaşlar.cevapları,fikirleri bekliyorum
CANAVAR BEE