en kolay bulabileceğin yer sirkeci dostum ya da bahçelievlerde yaşam hastanesi yanında hakan kılıçlı var orda bulabilirsin orda bulamazsan zeytinburnunda perdeciler caddesinde karizma motor var onda da var ama en uygun fiyat sirkecide doğu bankın orda var motorcular orda bulursun bahsettiğim yerlerde bizim makineye yapacağın modifiye ve yedek parçaları mevcut lastik te var anlıcan ne ararsan var

---------- Mesajlar birleştirildi - 04:35 ---------- bir önceki mesaj zamanı 04:26 ----------
dişli orjinal sadece 75 tl ye oringli aldım ses namına bişe kalmadı zincirde ve germe olayından da kurtuldum zırt pırt yağlamadan da 400 km kafam rahat ben makinemle giderken sadece motor ve egzoz sesinden başka bişi duymak istemiyorum açıkçası ve de duymuyorum

bizim makinenin plastik granajları sert plastik olduğundan titreşimi makine kaportaya verdiğinden kırılmalar oluyo bağlantı yerlerinde ve hepsini sabitledim artıkın ses gelecek hiçbiyeri kalmadı amortisör olayına gelirsek ilk başlarda gıcırt gıcırt bi ses geliodu yağladım bi iki kere ve sesi tamamen kesti ben 118 kg yum ve öle bi vurma olmuyo ancak arkamda biri daha olunca sert girdiğimde dibe vuruyor o zaman ses gelio dediğin patlamış olabilir amortüsörün ben bu makineye tarla arazi çakıllı yol denemeleri yaptım ve taş gibi bi makine olduğunu gösterdi genelde asvaltta kullanıyorum ama test ettim ve maşallahı var en sağlam çinli diyebiliriz