Asya Motor Asya / As 200 Gy-2 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

bence 0 almanın bi anlamıyok çünkü direk zarardasın sınıfının en iyilerinden as 200

abi varmı bi gelişme dicem de ayberk abim değişeni yok demiş... genede varmı? :queen:bi de sıfır almak banada mantıksız gibi geliyor ya sıfıra vereceğin paraya 2.el al zaten motorda okuduma göre ufak tefek arıza açıyormuş kalan paraylada benzinn..:D:D:D

eren874 abi süper daha ne ...:) 15 lira 100 km.:)ya bende daha bekliyorum kaskıma korumalarıma bakıp iç çekerek:)

Sss

senetli motorunu satan varsa 05068471144 ararsa seviniim lütfen istediğiniz kadar kefill

yeren ziyade lastik bilen varmı diye sorsan bence daha ulaşılabilir bi cevap olur :p

yardımcı olcak yok her halde dimi

---------- Mesaj ekleme zamanı: 19:12 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 18:45 ----------

yok arkadaş insanlar kendi işi düşünce anca yazarlr

[/COLOR]yok arkadaş insanlar kendi işi düşünce anca yazarlr

İnsanları buraya bakmadıkları / yazmadıkları veya bilgi sahibi olmadıklar için bu şekilde yargılayamazsın. Tavrın beni çok rahatsız etti.

Diğer bazı üyelerin sana cevap vermemiş olmasını, onların tam kapsamlı bilgi sahibi olmadıklarına bağlıyorum. Asya 200 için öyle şu marka şu model diye birşey yok. Eminim birçok sefer geçmiştir Lastik değiştirebilen sınırlı sayıda üye var. Lastik bulmak gerçekten güç bu ebatlarda şamyelli. İnsanlar da bilgileri olmadıkları için yazmıyorlar. Benim tanıdıklarım zaten yoğun insanlar. Zaman zaman siteye girebiliyorlar. Hani senin böyle net soru - cevapların tahminimce itici geliyordur onlara ve bildikleri az şeyleri yazmaya üşeniyorlardır sana karşı.

Daha önce sordukların bakıyorum ve yazdıkların bana ' ben bu forumu baştan sona okumadım, üşendim ve öğrenmek istediğim soruların cevaplarını kısa yoldan arıyorum' diyolar bana. Bence önce kendini eleştir.

http://www.motosiklet.net/forum/motosiklet-modelleri/11864-asya-as-200-gy-2-kullanicilari-bilgi-paylasim-basligi.html

Karbüratör konusunda ibrahim abi bayagı bilgili ancak cok yogun oldugundan bakamıyordur tahminimce. Benim nacizane bilgim çok fazla kurcalamaman. Çünkü diyaframına zarar verirsen diyafram bulamayacagından başka bi karbüratör uyarlamak durumunda kalabilirsin.

Eski sayfaların birinde teknik servis rehberi var. pdf formatında* Arayıp bulabilirsen nasıl söküp temizleyebilecegin bilgisine ulaşabilirsin. Hatta birçok teknik bilgi mevcut içinde.

inspire telefondan bağlanıyorum imkan yok yani anladın okumak sorun deil zaten ama o şekil giremiyorum zatenn

hayırlı olsun burak senin adına sevindim motor alcaın zaman paylaş görelim resimleri=)as200 iyi gider sana

çok teşekkür ederimmm..:):)ooo zaten ilk önce foto çekeceemm..:)az kaldı ya ehhliyeti alim moto bende inş..:)

Uzun bir aradan sonra merhaba arkadaşlar,nette birkaç sitede bizim karakızların 0 ilanlarını gördüm.Yeni gelenleri görebilen arkadaşlar varsa;değişiklik ve geliştirilen kısımlar hakkında bilgi verebilir mi?Fiyatı da oldukça uygun bence.

aslında bu yamahanın endoroları varda benzinden çok korkuyorum :=)arabaddAN çok yakıyorlar önerilerinizide bekliyorum tabi yorumlarıda

---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:36 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:31 ----------

kara kızcılar yorum yok mu

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar