[/COLOR]yok arkadaş insanlar kendi işi düşünce anca yazarlr
İnsanları buraya bakmadıkları / yazmadıkları veya bilgi sahibi olmadıklar için bu şekilde yargılayamazsın. Tavrın beni çok rahatsız etti.
Diğer bazı üyelerin sana cevap vermemiş olmasını, onların tam kapsamlı bilgi sahibi olmadıklarına bağlıyorum. Asya 200 için öyle şu marka şu model diye birşey yok. Eminim birçok sefer geçmiştir Lastik değiştirebilen sınırlı sayıda üye var. Lastik bulmak gerçekten güç bu ebatlarda şamyelli. İnsanlar da bilgileri olmadıkları için yazmıyorlar. Benim tanıdıklarım zaten yoğun insanlar. Zaman zaman siteye girebiliyorlar. Hani senin böyle net soru - cevapların tahminimce itici geliyordur onlara ve bildikleri az şeyleri yazmaya üşeniyorlardır sana karşı.
Daha önce sordukların bakıyorum ve yazdıkların bana ' ben bu forumu baştan sona okumadım, üşendim ve öğrenmek istediğim soruların cevaplarını kısa yoldan arıyorum' diyolar bana. Bence önce kendini eleştir.
http://www.motosiklet.net/forum/motosiklet-modelleri/11864-asya-as-200-gy-2-kullanicilari-bilgi-paylasim-basligi.html
Karbüratör konusunda ibrahim abi bayagı bilgili ancak cok yogun oldugundan bakamıyordur tahminimce. Benim nacizane bilgim çok fazla kurcalamaman. Çünkü diyaframına zarar verirsen diyafram bulamayacagından başka bi karbüratör uyarlamak durumunda kalabilirsin.
Eski sayfaların birinde teknik servis rehberi var. pdf formatında* Arayıp bulabilirsen nasıl söküp temizleyebilecegin bilgisine ulaşabilirsin. Hatta birçok teknik bilgi mevcut içinde.