Çok nadir de olsa ara ara bakıyorum bende foruma, okulum bitme durumunda olduğu için şimdilik motor pek te uzak olmyan bir hayal ve bu hayale koşmanın en hızlı yolu ders çalışmak :wiinkk:
gy-2 sehir içi idel olabilecek bi motor ( yeni asfalt ı seven ve düzgün fren balatalarıyla ) bouna gore seri ve yüksek oldugundan önün hep acık ve kıvrak. orjinal çin kalitesi lastikleri değiştirip fren mesafesi kısaltılırsa bence cok iyi bi şehir içi motor. (malum sehir içinde ani fren lemede kitlenmiş lastigin asfaltı ne kadar sevdigi hayat kurtarıyo )
1- bildigim kadarıyla 11-14 ykr arası yakıyo (karışık)
2-normal dişlisiyle gercek 115 i görebildigine göre mantıken 130 u gorebilir ancak bu motor için 110 dan sonrası pek saglıklı degil, o kadar yüksek ve yelken gibi grenajları varki asfaltta mısın havadamısın bilemiyosun. hele birde otobanda otobus un yanından bi cıkıyosun yandan gelen ruzgar cok guzel savuruyo seni :mrgreen:
3-arıza cıkartma sıklıgı benim gibi pimpirikli biriysen haftada 3ü 5 i bile buldurabilirsin :mrgreen: ama motor arızası tahminen 4-5 ayda 1 dir. ibrahim abi daha iyi bilir bu sorunun cevabını hiç bu şekilde düşünmemiştim