herkese selamlar
asya 200gy .... gercekten mukemmel
hafta sonu alanya tepelerine yayla mekanlarına tırmandım eşimle at çifliği diye bi yere gittik ... gerçekten mükemmeldi motoru yeni lastikleriyle ilk kez arazide kulanma sansım oldu ve gercekten iyi...
20 km köy yolu şeklinde 2 araba zor sıgan patika yolu 10 km de kepçe sıyrma bi yoldu..
baya taş toprak tırmanmada olan araçlar durup yol veriyodu

yol gerçekten normal araçları zorluyodu

beni goren kenara cekip geç diyo onlar cok ağır kalıyodu vede cok tozutuyolardı

ben vardıktan rahat 20 dakka sonra benimle cıkan araçlar geldi ....
motor gerçekten lastikle birlikte yolda kalmaya basladı 2 kişi olmama rağmen gayet iyiydi.. gaz verdigimde lastik cakılı firlarıp zemini turabiliyodu bu cok hosuma gitti eski lastik olsa oldugu yerde gezeliyodu ...
güzel bi tırmanmadan sonra mekana vardık 3 dağ arasında bulutlarla bütün olmus cok güzel bi mekan eşim hayran kaldı ....
7 8 tane atv var 4 5 tanede eşşekten bozma at

bende hanımda yarıs atı gordugumuzden, bindiğimizden biraz atlar ufak geldi
yine mekanda kepçeyle sıyırma bi pist vardı atv için virajlar bize göre ayarlanmamıs tabi

... ama genede soktum motoru duramadım ...
hanıma atv sürdürdüm biraz korktu ama becerdi 2 tur attı ve geldı kollarım uyustu dedi

baya güldüm sonra ben geçtim direksyona ve bildigim kadarıyla eylence basladı birazda toz yaptım tabi .... ama uzun surmedi bir tur sonu görevli onume geçti " abi ne yapıyon az yavas dusucen felan" dedi bi tur daha aynı gittim gene donüşte aynı sey

3. tur sonunda adam gene durdurdu ve " bole kulanırsan almak zorunda kalcam" dedi

tabi benim motorcu oldugumu gormedi tamam usta dedim mıy mıy kız gıbı 3 tur sonu sıkıldım bıraktım

ve karakızı soktum piste....
piste girerken hanima foto çek dedim... 2 tur sonunda hanımın yanına gedim ve ne görim hiç foto

ne oldu dedim kalkarken tozdan seni goremedim çok hızlı gittin demezmi

nese bi iki gene foto yakalamıs ama dururken ve kalkmadan once
piste herhangibi engel hoplama yoktu o yüzden kusura bakmayın sonra bende uyandım ama gecmişti kask takmadan dolastım piste
ama gerçekten güzel yerdi alanya ya gelirseniz bizim kara kızı goturmeyi unutmayın
bu arada bizim motorun sıfırı 2009 degıl sıfırı

burda var 3.000 tl diyolar bilgilerinize....