arkadaslar tekrar slmlar geri anca dondum ıs yogunlugundan büroya gelemiyodum anca gelebildim kusura bakmayın
bu arada 1470 km yi buldum bakımları kacırmadan yaptırdım bu arada 2 benzin bitirme facıası yasadım bırı rezerv kolunu kulanmayı bılmedigimden 2 . si baska bi arkadasın ihaneti yüzünden oldu
istanbula yolculuk vardı bende onun evin oraya koydum havalimanı servisine yakın die ANAHTARI VERDİM !!! KESKE VERMESEYDİM... nese bu arkadas almıs bılmesede kullanmayı trafige cıkmıs benzini bitirmis yedeği bilmediginden depoda gördügü benzinin... gazı ile marşa basa basa aküyü bitirmiş sonra sanayiye kadar götürmüş orda bide garanti olmasına rağmen çakal bi ustaya yakalanmış akü ve buji değiştirip rezerv i açip yaptım demiş ve 60 ytl sini almış.
benim salak arkadas trajı komik bide laf etmış orda bu motor 3 vites gitmiyo demiş cıkmıs ...
4 ve 5 i bulamamış ... nese ben bi geldim motor felç anında sabah değiştiren ustayı buldum ve geri eski parçalarını taktırıp garanti yolunu tutum benim ustam canım ustam gene aynı ifadeyle HALLEDERİZ ABİİ
DEDİ ALLAH DEDİM ... içime soğuk sular dokuldü rahatladım ama anladım ki fazla rahatlamışım o an bşi fark ettim arka lastikte bişi parlıyodu
lastikte bi inşaat çivisi .... onuda yaptırı verdim .....
ama dedikleri dogru gözden sakınıyorum yaa ondan alır almaz basına gelmedik kalmadı ...
nese dedık bize bisi olmadı dedik geldik büroyaaa aksamını gormedi motor bu eferde asagıda top oynayan cocuklar aynayı yemişler
hay dedım ben bole işin ...
nese giittik 25 mil 2 takım ayna aldım nese buyuk sorun olmadı gibi simdilik allah göstermesinde daha büyüğü olmaz işallah
şimdi motoru bile yıkamıyorum millet bakmasın diye
çamurlu geziyom ama hala debriyajla sorunum var ...
motorun gücü tam olarak lastiklere gitmiyo gibi ben ole anlıyorum sizin yorumlarınıza gore çünkü giderken gaz arada sanki bosa basıyomusum gib ses yapıyo ama goruntü yok hınnn ediyo ama aldıgı gazla ivmelenmesi oranlı olmuyo nese işallah bunuda cozerim yeni gelen herkese selamlar ortam güzel asya güzel karakız cok daha güzel keyifli güvenli ve neşe dolu sürüşler ....
benim salak arkadas trajı komik bide laf etmış orda bu motor 3 vites gitmiyo demiş cıkmıs ...
ama dedikleri dogru gözden sakınıyorum yaa ondan alır almaz basına gelmedik kalmadı ...
nese dedık bize bisi olmadı dedik geldik büroyaaa aksamını gormedi motor bu eferde asagıda top oynayan cocuklar aynayı yemişler
şimdi motoru bile yıkamıyorum millet bakmasın diye
motorun gücü tam olarak lastiklere gitmiyo gibi ben ole anlıyorum sizin yorumlarınıza gore çünkü giderken gaz arada sanki bosa basıyomusum gib ses yapıyo ama goruntü yok hınnn ediyo ama aldıgı gazla ivmelenmesi oranlı olmuyo nese işallah bunuda cozerim yeni gelen herkese selamlar ortam güzel asya güzel karakız cok daha güzel keyifli güvenli ve neşe dolu sürüşler ....