1987/1 tertip olarak kütahya hava er eğitim tugayı usta birliğimde ankara etimesgut hava hastanesinde hala yapmaktayım şafak 284
izmir narlıdere ben oraya gidiyorum vatani görevimi yapmaya elektrikçi yazmışlar ama elektrikden bi dram bişey anlamıyorum daha doğrusu unuttum
301 kd
Sivas 5. Piyade Er Eğitim Tugayı, eğitimci olunca çaresiz eğitim çavuşluğu yaptık. ne soğuktu ya, -25 gördüm 3-5 nöbetinde,
gözümün önünden geçti birden yaşadıklarım...
Ben daha üniversitede okuyorum ve askerliğimi yapmadım.Vatani görevini yapan abilerime de teşekkür ediyorum bizi korudukları için.Farklı bişey söylemek istiyorum.Bence bu askerlik süreleri çok uzun ve insanın hayatına ket vuruyor.Gereksizce uzun.5 ay askerlik fazla geliyor bana şu an.Sonuçta insan 2 aydan sonra ne öğrenebiliyorki askerde???Bence 2-3 aya düşürülmesi lazım askerliğin.Sırf bu yüzden gözümde büyüyor....
vay tertibim alp tunay köprücü taburu 1. bölük
seni kesinlikle tanımam lazım
görüşmek üzere:cherry:
Acemiliğimde İstanbul Sarıyer Garipçede Bahriyeydim...
uzun bir geziden sonra Ankara Elmadağda Deniz Katip er olarak askerlik hayatıma nokta koyup 21.11.1999 da teskere aldım...21.yüzyılda evimde ailemleydim...bundan daha güzel bir duygu yoktu...
bir sivas daha:queen:bende daha yeni temeltepedeki 90 günümü tamamladım.
şimdi ağrı dğubeyazıt 1.mekanize tugayı 1.mekanize taburu muharebe destek bölüğüne gidiyorum.
dediğin gibi eğitim çavuşu olmaktansa tuvaletçi olmayı tercih ederim