83/3 gölparzarı/bilecik er.eğ.tab.
ismini bile unuttum yaw
ismini bile unuttum yaw
bende
acemiligi 81/4 bilecik jandarma er egitim tugayı
usta birligini diyarbakır-bismil-kamışlı karakolu ...r:
SELAM ARKADASLAR 1977 4 TERTİP ACEMİ İZMİR GAZİEMİR USTA MIDYAT TA ÜÇAY KALDIM MARDİN E İTFAİYE ŞÖFÖRÜOLARAK GERİ GELDİM FORMU AÇMAMDAKİ GAYEM GENEL ANLAMDA BELKİ AYNI YERLERDE ASKERLİK YAPMIŞIKTIR BELLİMİ OLUR :wiinkk:
Temeltepenin çok daha soğuk olduğunu söylüyorlardı devre arkadaşlarım ama sen görmemişin tabi o soğuğu, ağrı'da soğuğu yemek kısmetmiş sana...
benim mangama lise mezunu biri düştümü bayram ederdim, en azından dediğimi anlayacak diye, 2 yıllık bi mezun geldimide zaten bizden biri gibi olurdu, bencede 2 yıllık bölümden mezun olanlara 4 yıllıklar gibi bazı ayrıcalıkların tanınması lazım...
hayırlı teskereler sana...
bizler sivasın kral devresi olarak gittik.ama temmuzda soğuk yapınmca herkes kabanları almak zorunda kaldı.Kışı orada geçirmediğime sevinirken türkiyenin en soğuk yerine gidiyorum.Nasip diyelim...
teşekkürler...:rendeer:
hayırlı teskereler sevgili PVC torunum.1986/3 ler olarak1987/2 leri sabırsızlıkla bekliyoruz:bounce:
hayırlı teskereler sevgili PVC torunum.1986/3 ler olarak1987/2 leri sabırsızlıkla bekliyoruz:bounce:
hşşttt sen ne dalga geciyorsun bakim pvc torun falan :queen:
Sen hesap et bakalım sen benim neyim oluyorsun :queen::queen::queen:
1979/3 ankara -mamak / balıkesir bandırma :cat:
valla hesap edemiyorum bile,senin mezar taşının üstündeki toz falan ancak olabilirim.8 tertip geçmiş yavvv:queen:
bu arada acemiliği mamak tamı yaptın(mebs temi yoksa?)
78/3 acemilik İzmir bornova jandarma
usta birliği BOLU il jandarma ..........
67/2 canakkale 116 eregittim tugayı 1 bölük acemi birligi son 15 sögüt söför kürsu bolu il jandarma alay komutanlıgı sonrada akcakoca ilce jandarma bolügü
bizler sivasın kral devresi olarak gittik.ama temmuzda soğuk yapınmca herkes kabanları almak zorunda kaldı.Kışı orada geçirmediğime sevinirken türkiyenin en soğuk yerine gidiyorum.Nasip diyelim...
teşekkürler...:rendeer:
iki arkadaşım zartüre oldu sivasta, sapasağlam gelmişlerdi ama bi arkadaşımda terörün yoğun olduğu dönemde ağrıda yedek subay yapmıştı, 2 metre karda dağda operasyonda...düşünmesi bile hasta ediyo adamı,
kolaylıklar sana, kazasız belasız bitirp gelde... gerisi anı olarak kalıyo