Asitli Akü Suyu (Elektrolit)

Arkadaşlar selamlar. Geçen hafta internetten sıvı akü tipi, Yuasa YB12A-A akü aldım, ancak içerisinden asitli suyu çıkmadı. Kutusundan çıkan yazıya göre, aküye belli bir oranda asitli akü suyu, ve saf su eklemem gerekiyor. Bu asitli akü suları, servisler haricinde başka yerlerde satılır mı? Birkaç benzin istasyonuna sordum, onlarda sadece saf su bulabildim, asitli akü suyunu en rahat nereden tedarik edebiliriz acaba?

Hepinize iyi akşamlar dilerim.

standart kutunun içinde cıkmalı. aldıgın aküye yetecek kadar asitli su olması gerek kutusunda. satın aldığın yerden mutlaka iste. yada kutuya değilde akünün içine katmışlardır bir bak içinde suyu varmı.

Son düzenleme:
Cevap icin çok teşekkür ederim. Malasef aküyü internetten aldım, ve kutuda sıvısı çıkmadı, bir şekilde bir yerden bulacağım artık :)

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Herhangi bir akü satan oto parçacıda bulunmaz ama genellikle sanayi sitelerinde bulunan büyük akü bayilerinde bulunabilir. Bunlar genellikle aynı zamanda lastikçi olur. Oradan alacağın asidi suyla karıştırmadan doğrudan akünün içine dolduracaksın.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar