ee artıkk düğünden bi kaç fotoğraf karesi beliyoruzz
motosiklet nasıl gelin aracına döndüü merak edyrmm
Düğün bugün.. Arkadaş uzun bir süre aramızda olmaz heralde..
Mutluluklar arkadaşım allah bir yastıkta kocatsın..
Abi dur yapma yakma kendini diyicem ama sanırım geç kaldım.
Ömür boyu mutluluklar o vakit, bir yastıkda kocamayın, çeşit çeşit yastık alın temiz temiz kocayın.(kocamak tam olarak ne demektir acaba:silent:rendeer:
gelenden de gelemeyenden de Allah razı olsun düşünmeniz yeter.ümmet abi ve halis abi çok erken kaçtınız hakkatten daha o gece kahve yapıcaktım size.geçmiş olsun ümmet abi.burdan çanakkale mt ye özellikle frosen ve yanar17 ve yaptıkları süprizden dolayı çok teşekkür ederim çok şaşırdım telgrafa.
artık darısı bekar arkadaşların başına ben atlattım çok şükür.
gelenden de gelemeyenden de Allah razı olsun düşünmeniz yeter.ümmet abi ve halis abi çok erken kaçtınız hakkatten daha o gece kahve yapıcaktım size.geçmiş olsun ümmet abi.burdan çanakkale mt ye özellikle frosen ve yanar17 ve yaptıkları süprizden dolayı çok teşekkür ederim çok şaşırdım telgrafa.
Faruk düğününe gelemedim kusura bakma. Sana ve eşine bir ömür boyu mutlu huzurlu sağlıklı bir yaşam diliyorum.:rendeer:
ALLAH BİR YASTIKTA KOCATSIN.