arkadaşlar bu motor neyin nesi?????

emniyetin olması lazım hüseyin, geçende bi topikte geçmişti muhabbeti. ihaleyle beşer onar alıp satıyolar, ankaradada war piyasası bu işin, rastgeldi bikaç kere, ama motorlar yaramaz, etmez o kadar para bence. ne yapıyon ne alemdesin genj? yeni yılın kutlu ola :rendeer:

heralde eski polis motorlarından. çünkü bazılarında mavi lambaları duruyor. bakmak lazım temizse düşünülebilir. ciğeri sağlam olmalı. dışı boyatılır nasıl olsa :)

o motorlar bundan :)
10861512_335395_httu915.jpg

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
emniyetin olması lazım hüseyin, geçende bi topikte geçmişti muhabbeti. ihaleyle beşer onar alıp satıyolar, ankaradada war piyasası bu işin, rastgeldi bikaç kere, ama motorlar yaramaz, etmez o kadar para bence. ne yapıyon ne alemdesin genj? yeni yılın kutlu ola :rendeer:

tşk. ederim abi.sizinde yeni yılınız kutlu olsun:rendeer:
motoru değiştirecem bmw lere bakıyordum.buna baktım ulen nemelem bişey bilmiyorum.zaten yarar gibi de durmuyo.ama ben yinede bi sorayım dedim:rendeer:

bu motorlarda plaka ve ruhsatta olmaz bilginize,çok uğraştırır:cat:

ne kadar ısrafcı bı mılletız yaa benım vergımle alınan motorların su halıne bakın ınanamıyorum...hem ureten bı toplum degılız hemde cok ısrafcıyız solıcek soz bulamıorum...polıs motoru ya kımse nasıl kullanıldıgına dıkkat etmemıs hor kullanılmıs ısı bıtıncede ole bı koseye curumek ıcın atılmıs...

ne kadar ısrafcı bı mılletız yaa benım vergımle alınan motorların su halıne bakın ınanamıyorum...hem ureten bı toplum degılız hemde cok ısrafcıyız solıcek soz bulamıorum...polıs motoru ya kımse nasıl kullanıldıgına dıkkat etmemıs hor kullanılmıs ısı bıtıncede ole bı koseye curumek ıcın atılmıs...

o motoru kullananların cebinden bir kuruş çıksaydı motorlar bu halde olmazdı şimdi :farao:

kesınlıkle bende bundan bahsedıyorum...ne benzınını kendılerı koyuyolar nede motoru kendı paralarıyla alıolar anca bın gez...bızde 3 kurus kazanıp 2 kurusunu vergı oduyoruz bu devlete ne ıcın ıste bole ısraflar ıcın...

bunların temizi olacağını sanmıyorum zincirleri olmayanlar bile var aralarında kimbilir ne zamandır yatıyo gariplerim. .

Bence üzerine birazdaha ekleyip kullanıcısından temiz bir F 650 bulabilirsin. Ayrıca Bu motorların toplanması artık çok zor genelde km bilgileride hataılıdır yani üzerinde yazanda daha fazla km yapmıştır. Bence hiç değmez bulaşma derim .dert satın almış olursun

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar