Arkadaşlar artık bende DeLeliyim (V-strom K7)

Belki herkez aynı şeyi söylüyor laf kalabalığı gibi gelebilir ama gerçekten içten söylenildiğini düşünüyorum;
Hayırlı olsun arkadaşım kazasız belasız iyi günde kullan.:wiinkk:

Motosikletleri mücevher olarak degerlendirirsek sen pırlantalardan birini almışsın. Hayırlı olsun. Umarım motosikletinin degerini bilen bir kullanıcı olursun.Kazasız belasız kullanman dilegiyle

Kardeşlerim, içten dilekleriniz için çok ama çok teşekkür ederim :cat:

DISTORTEDMAN hayırlı olsun güle güle kullan.allah kaza bela vermesin ağız tadıyla binmek nasip olsun.senin adına çok sevindim..

Evet levent abi, sonunda kısmet oldu Allaha şükürler olsun :mrgreen::mrgreen::mrgreen: Allah sizlerede gönlünüzdekini tez vakit hayırlısıyla versin...

Motosikletleri mücevher olarak degerlendirirsek sen pırlantalardan birini almışsın. Hayırlı olsun. Umarım motosikletinin degerini bilen bir kullanıcı olursun.Kazasız belasız kullanman dilegiyle

Teşekkür ederim.. Emin ol değerini bileceğim ELINT, emin ol:cat:

Hayırlı olsun. Allah kazadan beladan korusun. Çok güzel bir motor aldınız. Keyifle sürersiniz inşallah.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
hayırlı olsun elintin dediği gibi mücevher almışsın,allah kaza bela vermesin,keyifle zevkle kullanmak nasip etsin

Hayırlı Olsun.. Bende DL sahibi olmayı amaçlıyorum. Kısmet.. Bakalım geçen Salı direkten döndüm.. Belki pazartesi.. Benim talip olduğum motorda 2004 model 18000 KM de.. 10500 lira... Hayırlısı olsun..

Teşekkürleer umarım sizlerde istediğiniz makineye eğer hayırlısı ise kavuşursunuz :)

Hayırlı Olsun.. Bende DL sahibi olmayı amaçlıyorum. Kısmet.. Bakalım geçen Salı direkten döndüm.. Belki pazartesi.. Benim talip olduğum motorda 2004 model 18000 KM de.. 10500 lira... Hayırlısı olsun..

Uygunmuş. Mototalda 2006 model di sanırım, kırmızı bi tane var. ABS yok ama baya bi aksesuar var. 13.750TL istiyolar. Bilginiz olsun.

DISTORTEDMAN
vallahi bu işler kısmet... Satıcı ile anlaştık gibi. Tek pürüz eşimide ikna etmem.. Eşimde ikna olursa pazartesi bende DELELİYİM..:mrgreen:

Bakalım varsa kaderde olur, yok ise olmaz ki....

Seninki hayırlı uğurlu olsun
Kazasız sürüşler kardeşim...

Bu arada motorun neresine bakıcam ne yapcam ? Bilgisi olan arkadaş yazarsa memnun olurum...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar