eleman, "egzost'a motor takmış" desek![]()
Resimdeki Türkiye yazılarını silin bari...
bu abart egsoz degil abarti egsoz olmus.la o egsoz motorun dengesini bozar be :queen:Gerçek abart egsoz bu olsa gerek :queen:
Arkadaslar bizim mt den birindede böyle motorunda araba egzosu var üye arkadaşın ismini hatırlayamıyom ama Çelik motorun Cross modelinden yeşil renkli bi motorda var :queen: :queen: :queen: :queen: :queen: hatta enson bi geziye gitmişler mangal falan yapmışlar orda yakın resimleri var :queen: :queen: :queen: :queen:
bence gayet guzel bısey olmus super duruyo racıng sesını bulmaya calısmıs dıyen arkdaslar o egsoztan racıng sesı cıkmazkı abart egsoz ıste gıdıste motor seriliğini kaybeder fıtesler gelmek bılmez ama ses olayı bence super olmustur merak etmıs ugrasmıs yapmıs helal olsun ben abart kafa takmayı dusunmedım degıl su resımde gordugunuz motorun egzosuna abart bı nıkelaj kafa takmayı dusunuyorum yurt dısında adamlar bırsuru sey denıyolar egzosu yarısından daha kısa mesafede kesıp baska seyler takarak komple degıstırıyolar kımısı sadece kesık egzosla vıdeosunu cekıyo bızde ızlıyoz waww baksana makıneye helal olsun faln fılan.onlar makınelerınde denıyolar oha falan dıyen yokta yurdum ınsanı ımkansızlıktan bı makıne alır onu dener oha bunu yapar oha bu kadar dusurmeyın lutfen emegıne saglık dıyorum bence deneyerek bıseylerı gormus ıste.işte bız bunun ıcın kaybedıyoruz adam daha o egzosun mekıneye ne gıbı bı tepkı verıcegını bılmıyo.gelıyo denemıs gıbı yazıyo oylesıne bırakın barıde kımsenın hevesını kırmayın