Araba Egzos'u Takmış Motora YuH

Chopperların çıkış hikayesini okuyanlar okumayanlara anlatsın arkadaşlar..Yaratıcı zeka kolay bulunur bişi diil.. Olanıda yıldırmayın.Heves ve isteğiyle sesi çıkaran sonradan hızını da çıkarır kalitesini de birgün olur olur...

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
işte karşınızda mucit yurdum insanından güzel bir örnek...

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Chopperların çıkış hikayesini okuyanlar okumayanlara anlatsın arkadaşlar..Yaratıcı zeka kolay bulunur bişi diil.. Olanıda yıldırmayın.Heves ve isteğiyle sesi çıkaran sonradan hızını da çıkarır kalitesini de birgün olur olur...

Yaratıcı zekayla alakası yok bence....Eksozu kendi yaratmamış...Zaten var olan araba eksozunu motora takmış.....

Mantıksız...O eksoz araba için yapılmış....Kendi yapsaydı bir eksoz tamam yaratıcı derdim.....

Kamyon eksozu taksa gene yaratıcımı olacak arkadaş?.....

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
sadece gülüyorum arkadaş olayı koparmış Türk işi yoshımura

araba eksozlu motorsiklet resmi icin gercekten tesekkurler.bugun inanin ilk defa guluyorum.hos olmus bence,kim demis turkler yaratıcı degildir diye.kurtulus savasinda buyuk hacimli top mermilerinin tornada inceltilip kucuk toplarda kullanildigini unutmamak gerek.eline saglik kardes kutlarim.demirel in dedigi gibi(benzin vardida bizmi ictik)simdi bunu uyarlayalim (para vardida orjinal egzosunu almadikmi)
ordan umarim dantelin biri cikipta paran yoksa binme kardesim demez.derse benimde bircift lafim var kendisine

Son düzenleme:
hadi araba eksozu takdın arkadaşım çift çıkışlısına ne gerek vardıı soba borusu tak sen ona içinede biraz barut falan koy ateşlersin iyi olur:D:D:D

:mrgreen: hay allah yaa, bana sorsanız o eksozlardan çıksa çıksa doğan(slx) sesi çıkar:queen: ben de arabaya motor eksozu takmayı düşünüyordum, nasıl olur acaba, şöyle bir akrapoviç performans eksozu.?? :p

geçenlerde motoru gördün elaman sökmüş motordan tek kafalıklı olandan takmış ama yine araba egzosu :queen: :queen: foto çekecek kadar vaktim olmadı :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar