Carbon senin motor kaç km oldu, apachilerin motor ömrüyle ilgili bilgi varmı. kg,güç ve fiyat olarak hala rakipsiz durumda galiba.sadece hafta sonları motor kullanmak yetmiyor artık. spesiyal motorun ömrü kısa olduğu için şehirde harcayamayız.şehir içine motor alıcam galiba.yıllık masraf giderlerini,vs hesaplayıp hafif,güçlü,uygun fiyatlı,vitesli,masrafı az bir motor düşünüyorum.Apachi tek seçenek gibi duruyor.
Abi dediğin gibi bende çok araştırdım, yabancı forumlarıda tarzanca okumaya çalıştım, malesef bilindik Honda ve Kawasaki kıstaslarımda sınıfta kaldı, Yamaha wr250 ise benim kanalize ettiğim bütçeyi tamamen sıfırlayacak kadar, dediğin gibi bunu alıp sm + cross takım + korumalar + yağ için para ayırımı rodaj için benzin dahil + fiyakalı sade bir deri ceket dahi alabildim
Ancak ışıldar yedek parça listesini kaldırmış siteerinden, defalarca email attım, illa servislerine yönlendirmek yada telefonda cebelleşmek gerekceke, ben gemileri yaktım hava hoş.
Bir diğer kıstas özelliği ayak marşınında olması oldu, biraz eski kafayım, olur olmaz elektronik cortlar ise ayak ile depiklerim diye))
Gösterge 6255 göstersede, müşür arızalı olarak 2 defa İskenderun, günlük işler için ilçe içi yol yaptım, kabaca 6400-6500 olması gerek.
Allah'a şükür şu ana değin "motor bloğu" ile ilgili zerre sıkıntı/yağ sızdırma/akıtma/tıkanma yaşamadım, inşaallah olmazda, rodaja uydum hatta fazlası ile ihtimam gösterip mübaala'sız 8-10 defa hep castrol gtx Sae 10w-40t yağ değiştim belki bununda etkisi oldu
Malum nihayetinde "çin'ko" malı, ancak egzost klingirit conta 2 kişi ile sıkıntı olmakta, sıksık değiştim sanırım 5-6 defa

elektrik tesisatında far patlamasını sık yaşadım, şuan değerler aklımda değil, sanırım traktör için kullanılan bir ampul şimdilik idare ediyor, tabii garantisi yok mutlaka onuda patlatacaktır
Sağ-sol sinyal ampülleri mükemmel ancak bulunmuyor, sağ tarafı kısa devre sıksık yanıp sönen led ile idare ediyorum, bunun dışında işte zincirleri iyi değil kaliteli ile değişmeli koltuk malum, eçen ay karbüratör manifold contası yarıldı, onuda ketenli sağlam bir boru ile hall ettim , bunun dışında sıkıtı olmadı, benzin sarfı malesef yakıyor(yakma değil içiyor resmen, ancak "hakk'ınıda veriyor))
Abi şayet alıcak isen kesinlikle Sm takım ve güzel Sm lastikleri + 40-45 diş arası dişli küçültmeni öneririm, şuan ben çok memnunum, artık yırtınmadan(nispeten naif oldu seside) seyr ediyorum trafikte, tork azaldı ancak zaten hanzo gibi bildiğin üzere.
Biraz uzun oldu, hem forumdaşlara +- yönü ile inciler olsun