Otoban'a çıkmam lazım, zira şehir içinde benim'de hoşuma gitmeyen yırtıcı sesi mevcut hani yarış performans sesi gibi hiç sevmiyorum, şöyle ybr125 gibi bir ses olaydı, bide gaz kesince pıtıpıtı,papa patatata, yapmasa iyi olurdu.
Rodajı tam kitabı'na göre "yapmaya çalışıyorum" ancak motorun kendisi buna müsade etmiyor, kesinlikle yüksek devir istiyor:queen:
Aşırı ısınma yaşadım, bunun sonucunda altın rengi egzos'um oldu ne mutlu bana, düşük devir yahut tam yağlama olmamasından, yada hava ayarı derken hava ayarından oynayınca düzeldi.
Ara ara stop etme, boşa girişte zorlanma gibi ufak, sıfır motor nazlanmaları yaşıyorum, bir yandan tornavida, takım derken eğlenceli bile oluyor benim için.
Yakıt endişelendiriyor beni, 34 mm(italyan dellorto) karbüratör, yeni sıkışık rodaj isteyen motor derken, çabucak benzin tüketiyor, sağlıklı ölçüm yapamayacağım, ancak meşhur rodajımız'dan sonra rayına oturur ise o zaman anlaşılır, tabii bu durum beni üzecek gibi:salut:
Titreşim yok denecek seviyede(düşük devir tercih ettiğimden olabilir, hiç hissetmedim) güçse güç, ivmelenme ise ivme(2 defa sollama maksatlı zorladım, kurşun gibi aktı) son sürat için henüz erken, safha safha yazmaya devam.