Walla en onemli etken subap ve karburator oldu. Ust kapakta ince bi yag kacirma mevcuttu saolsun onuda halletti. Tesisata bi el atti derledi topladi. Km saatinin isiklari yanmiyordu aksam suruslerinde sikinti cekiyordum onu halletti. Km musuru arizaliydi onu duzeltti.
Ve en cok sasirdigim sey subap ayarlarini biz hep iki ayri sentil ile yapiyorken kendisi tek sentil ile yapti ve ben kaca ayarladigini sormayi unuttum araya birseyler girdi..
Ayrica bugun icimden gelerek motora yuklenmeden iskenderuna gitmeyi dusundum gudubet bi arkadasla birlikte.. giderken farlar yanip sonmeye basladi durduk ugrastik olmadi. Neyse dedik iskenderuna birsey kalmadi gidelim orda bakariz. Gidecegimiz yerlere gittik islerimizi bitirdik sonrasinda avm onunde bi bakalim dedik kurcaladik ettik yok nerenin kestigini bulamadik. Aksam aksam o farla yola cikmayalim dedik motoru iskenderuna biraktim yarin fahri ustaya gidecek. Zaten yuk sepeti ve arka kuyrugada mudahale gerekiyor onlarida aradan cikarmis olacagiz birde selektor ve 4lu yaptirabilirim motora bakalim yarin ola hayir ola
Sigorta diyecem o olsa tümden keser, her dem vurgularım elektrik tesisatı bana hiç güven vermiyor, selektör güzel fikir mevcutta var ancak kullanımı cambazlık gerektiren cinsten.
---------- Mesajlar birleştirildi - 15:35 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:25 ----------
Onuda ceviricem bi yandanda onu topluyorum bitincede satarim onu
---------- Mesajlar birleştirildi - 12:24 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:21 ----------
Sagolasin simdilik 6.5 ama motor basi pazarligiyla duser sanirim

---------- Mesajlar birleştirildi - 12:39 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:24 ----------
Varmi bana bir tavsiyeni motorla ilgili onu yap tak vs gibi
Şimdiden hayırlı olsun, umarım test sürüşü yapmışsınızdır, yaptıysanız sizin evvelden kullanım tecrübeleriniz var nasıl buldunuz aleti?
2. el diye tahmin ediyorum bu yüzden daha dikkat ile kontrol edin.
Motorun Kronik Güzellikleri
1.Rulman'lar ön arka teker rulmanları dayanımsız kaliteli ile değişmek gerekli.
2.Far ampulü unuttum artık sanırım 5. defa patladı en son taktığım traktör için olanda patladı ne takıldı unuttum artık.
3.Sağ-sol sinyal ampülleri, sanırım gevşek yuvalar yüzünden patlamakatalar, sonunda Osram marka bulabildim tanesi 7 liradan, ancak mükemmel ışıma yapıyorlar (tesisatçılar gören her ustanın deyişi)
4.Koltuk herkesçe malum zaten, kalasa oturulsa daha rahat o derece
5.Benzin tercihi shell 97 ilacı birde temiz Petrol ofisinde sıkıntı yaşamadım.
6.Lastikler, stock lastikler soğuk havada berbat, bizim buralar yazın asfaltta omlet yapıldığından yumuşuyor idare ediyor, mümkünse değişin.
7.Aletin karbüratör kallavi Dellorto 34mm, değişip değişmediğine başka marka olup olmadığına bakınz.
8.Zincir ve dişli'lerin sıhhatini kontrol ediniz
Bol resim, kullanım bildirimi, hatta video bekleriz:cat: