[Ankara - MT]

Havaların iyi olduğu ilk hafta sonu yapalım etkinliğimizi. Kızılcahamam'a köfte yemeğe gidelim.

Cin biberide var mi koftenin yaninda?

Gunesli olursa 5 veya 6 Ocak'a ne dersiniz?

Benim ilk etkinligim olacak. Su ana kadar yaptigim etkinlikteki kisi sayisi ben dahil 2 motorlaydi :)

Hafta sonu gunesi gordum mu uyanir uyanmaz cikiyorum, ama nereye gitsem problemi oluyor tek basima. Arkadaslarima nokta ziyareti yapiyorum sehir icinde vakit gecirmek icin.

Dun hava guseldi ODTU'ye gittim balik ekmek yemeye. 2 tane goturdum. Fazla soganli yememek gerekiyormus meger kaskin icinde fenalik gecirdim.

Bugun de bizim buralarda dolastim 1-2 saat, sonra incekte atom karincaya gittim biraz lafladim 1-2 motorla gelen vardi. Saat 5'ten sonra sogugu hissetmeye basladim eve dondum zimba gibi.

Sevgi bestesinin tınılarını tüm insanların yüreğinde hissedeceği, hüzünlerinizin dostluklarla silineceği, ümitlerinizin hiç bitmeyeceği, sağlık, mutluluk ve başarı dolu bir yılı sevdiklerinizle birlikte geçirmeniz dileğiyle. 2008 yılı size sağlık, mutluluk, başarı ve bol kazanç getirsin. Neşe dolu bir yıl geçirmeniz dileğiyle.
Kahramanmaraş MT:rendeer:

Gaziantep İl Temsilcisi
tüm ANKARA LI motorsever dost ve arkadaşlarımın yeni yıllarını kutlar,2008'in hepinize sağlık,huzur ve gönlünüzdeki motorları getirmesi dileklerimle.sevgilerimle.

GAZİANTEP MT

R3N

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
güneşli olursa 5-6 ocak cok güzel olur, ben de cok özledim börtümü börülcemi

tüm motorsever dost ve arkadaşlarımın yeni yıllarını kutlar,2008'in sağlık,huzur ve gönlünüzdeki motorları getirmesini dilerim.

ADANA MT

Her yeniyıl bir başka güzel.. 2008 yeniyıl sizlere hayatınız boyunca unutamayacağız güzellikler yaşatsın. Yeniyıl ınız kutlu olsun. [MT İZMİR]

Moderatör (forrap)
Tüm Ankara MT li dostlarımızın yeni yılları kutlu olsun..
Yeni yılın size istediğiniz herşeyi getirmesi dileğiyle,hep beraber nice yıllara...:rendeer:

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Bütün herkesin yeni yılını kutlar yeni yılın dilediğinizce gelmesini ve geçmesini dilerim............:rendeer::rendeer::rendeer:

Ankara Mt teki tüm kardeş ve abilerimin yeni yılını en içten dileklerimle kutlar.....
Sağlık, mutluluk ve huzur getirmesini diliyorum....

2007 yılı acılarımızla, sevinçlerimizle geride kalacak. 2008 daha fazla umut, daha fazla sevinç, daha fazla mutluluk getirsin. Yaşamınızda güzel yıllar, mutlu yarınlar, gerçek dostluklar hep sizinle olsun. Yeni yılın size ve tüm sevdiklerine sağlık, mutluluk, neşe, başarı, bolca para, sevgi ve huzur getirmesini dilerim. Mutlu Yıllar

ESKİŞEHİR'DEN SELAMLAR MOTORİZE DOSTLARIM :):):)

2008

MT Ankara ailesinin yeni yılını kutlar, sağlık,mutluluk ve bol kazançlı olmasını allahtan dilerim.

selamlar
Özer

Tüm MT ANKARA ailesinin yeni yılı kutlu olsun..Sağlık ve mutluluklar dilerim..:rendeer:
.
Saygılar...
========= muratgergerli=======

Mutlu yıllar herkese
Net bir tarih verilmedi ama 5-6 ocak sanırım direksiyon sınavı olacak. Sınavdan hemen sonra katılmayı isterim şayet bir buluşma olacaksa

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Mutlu yıllar herkese
Net bir tarih verilmedi ama 5-6 ocak sanırım direksiyon sınavı olacak. Sınavdan hemen sonra katılmayı isterim şayet bir buluşma olacaksa

Motoru tanıyorum.... Kimden aldın sen?.... :silent::silent: Hiç yabancı gelmedi....:cat:

Merhaba

Merhaba ,

Bende artık aranızdayım. Umarım gezilerde veya Ankara da bir noktada buluşuruz.:queen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar