[Ankara - MT]

Ankara geçmiş olsun ya 5.7 deprem olmuş şimdi radyodan duyduk bişi yoktur inşll:silent:

Tüm Ankara'lı arkadaşların Kurban bayamını kutlar huzurlu ve mutlu bir bayram geçirmenizi dilerim.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
tüm motorcu ailemizin kurban bayramını kutlarım! bide deprem olmuş diyolar ben gece çalıştığım için bayram sabahı ikindi olmuş 15:20 de kalktım telefon titreşimdeydi 2 si birleşmiştir ve dolayısıyla hissetmemişimdir:queen:

eskişehirden kucak dolusu selamlar. bayramınızı en içten dileklerimle kutlarım

sevgili komşu şehir dostlarıma kazasız sürüşler dilerim.

depreme mağruz kalan dostlarımıza da geçmiş olsun diyorum. inşallah motosikletlerinize bişey olmamıştır:p. şaka bi yana candan önemli değil tabiiki. tekrar geçmiş olsun :)

Prometheus abi yahu illaki yaz günü veya motormu olması lazım buluşup biyerlede sohbet etmek için bi plan falan yokmuki otobüs metroynan falan gelirik :p

vardı geçen bir toplantı, duyuruları takip edersen toplantılarımıza rastlayabilirsin.

Merhaba, ben ali yagmur.
transalp-2007 kullanicisiyim.
aktivite-gezi veya toplantilariniza katilmaktan mutluluk duyarim.

way amma cok olmus yazmayali...
bu aralar cok yogunduk hicbisi yapamadik,
motoru da sattık zaten...motor dayok elimizde...
ama bu aralar almaya karar verdim...
şimdide ne alcaz ona karar verme aşamasındayız...
nefret ediyom bu işten...
git dal bi yere al çık o kadar hehehe...
düşünmeden karar ver yane diyom...
neyse bakalım...
er5 bakıyoduk vazgeçtik galiba...
bide ben galiba chopper olaylarina geri dönüyom...hehehe
r3n hadi gidelim bi şopar alalım gezelim ne dersin :)

Pek yakında Ankara MT, eğitim organizasyonu ile sizlerle birlikte olacak. Bizi izlemeye devam edin. :)

R3N

Forumdan Uzaklaştırıldı
grupta Shadow 750'ler çoğaldı :) Birçok toplantımızı Ümitköy-Seyir Cafe'de yapmıştık. Yolda karşılaşmış olabiliriz. Özelden mail adresini atarsan (g-mail iyi olur) mail grubumuza alalım seni de etkinliklerden haberin olsun.

Aramıza hoş geldin :cat:

etkinlik oluyormu ki haberimiz olacak :p saçma olmuş :çeri: :cherry:

erginbey benim motorum var :) scorp satarsa düşünürüm :)

kış demeden
"gezelim tozalım, dünya kimseye kalmaz"
yunus evren :p

artık hayatımda internet yok tavla var , öptüm gençler :)

Havaların iyi olduğu ilk hafta sonu yapalım etkinliğimizi. Kızılcahamam'a köfte yemeğe gidelim.

Sen bizi uzun zamandır takip etmiyorsun heralde. Biz mangal falan götürmeden, doğa ortamında taşların üzerinde yaparız yapacağımızı. Kızılcahamam köftesinin yeri ayrıdır ama :bounce:

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Yibanın arkasında demir caddesinde bir köfteci var...Gidin de orda bir köfte yiyin..Ne işiniz var buzulcamam da..... Parmaklarınızı yiyeceksiniz....:cat:

evet en kısa zamanda bi kızılcahamam yapalım...
siz tarihi belirleyin ben motor bulurum bi şekilde :)

aslında havalarda güzel yani yağmur yok kar yok çamur yok...
güneşli fakat biraz souk...
tam takım giyinince onun da bi etkisi kalmaz diye düşünüyorum :)
hade kalın sağlıcakla...

motoguzzi team...

Uzuuuuun süre sonra bugün soğuk ama güneşli bi Ankara gününde oğlumla gezdik birazcık. Lastiklerim bitik olduğu için oğlışum hafif hafif o güzel poposunu sallayarak arkadan gelen arabalara ufak bi görsel şov yaşattı sanırım. Kendime geldim yahu. Çok özlemişim motora binmeyi. Yolda bi tane de 600RR gördüm, onun dışında başka motorcu yoktu. Sinüzitim azdı, ama değdi. Hiç bişeye benzemiyo şu motor olayı yaa... :cherry:

Sizlerden yok muydu son günlerde hiç motora binen, binecek olan, binmeyi düşünen ama vazgeçen, binmeyen? Eskiden Ankara MT başlığı ne kadar sık güncellenirdi. Şimdi yazmıyorsunuz bile yau? Lütfen canlanın azıcık. Sık yazmıyor olabilirim ama ben sizin yazdıklarınızı okumaya alışmıştım :)

aYe

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Uzuuuuun süre sonra bugün soğuk ama güneşli bi Ankara gününde oğlumla gezdik birazcık. Lastiklerim bitik olduğu için oğlışum hafif hafif o güzel poposunu sallayarak arkadan gelen arabalara ufak bi görsel şov yaşattı sanırım. Kendime geldim yahu. Çok özlemişim motora binmeyi. Yolda bi tane de 600RR gördüm, onun dışında başka motorcu yoktu. Sinüzitim azdı, ama değdi. Hiç bişeye benzemiyo şu motor olayı yaa... :cherry:

Sizlerden yok muydu son günlerde hiç motora binen, binecek olan, binmeyi düşünen ama vazgeçen, binmeyen? Eskiden Ankara MT başlığı ne kadar sık güncellenirdi. Şimdi yazmıyorsunuz bile yau? Lütfen canlanın azıcık. Sık yazmıyor olabilirim ama ben sizin yazdıklarınızı okumaya alışmıştım :)

İstanbul MT var, olmaz mı:p

Geçen hafta güneşin bakışlarına kandım, sadece 1 saat dolaştım ve perşembeden beridir salya sümük yatıyorum.::stretche

Sinüzit ve kışın motosiklete binmek bir arada olmuyormuş, güzel tecrübe edindim.:pale:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar