[Ankara - MT]

seda sorun değil, kışın donmak pek hoş olmuyor ama insan da duramıyor.
st bizim st mi :cyclopsan , bilkent armada kamplı gezileri aşmış demekki :queen:

ben ankaradan ayrılmadan bi gezebilsek keşke, ufakta olsa olur :)

ST derken motorumu kastetmiştim, hani SS dersem şimdi itiraz gelecek o yüzden, yoksa nick olarak ST değil :)
Ankara'dan neden ayrılıyorsun, hayırdır?

motorize ekip aslında yok öyle bi pastane ama iyi fikir, bir tane açabilirim, motorculara %30 indirimli, motoparkı olan, moto vale servisli :cherry: :cherry:

benim makine ile karda hic binilmiyor lastikler sertlesmıs orj duruyor hala uzerındekıler gecen bı tur atıyım dedım arkayı teker saga sole kaydı durdu ben cıkamam sanırım karda k.hamama yollar musait olursa gelırım ama ılk bulusmayı sabırsılıkla beklıyorum arkadaslar

gözlerim yaşardı :sunny: bu arada o artık d m r nin motoru :cherry:
başlık ankara deli çamur gezisi mi ne öle bişey idi, scorp açmıştı, gerçek endurocu :p topatapan tarafından girmiştik :mrgreen: vay be.

seda sorun değil, kışın donmak pek hoş olmuyor ama insan da duramıyor.
st bizim st mi :cyclopsan , bilkent armada kamplı gezileri aşmış demekki :queen:

ben ankaradan ayrılmadan bi gezebilsek keşke, ufakta olsa olur :)

offf o ne yahu , enduroyu biraz abartmışız anlaşılan , o karda o motor nasıl gimiş hayret...

Merhaba,

Bugun Ankara resmen buz tutmustu.Boyle bir soguga Ankara'da ilk kez tanik oluyorum sanirim ben.

ankara1mu4.th.jpg

ankara2vy0.th.jpg

ankara3oy3.th.jpg

Ogleden sonra gunesi gorunce umitkoy civarinda dolastim. Canim kiymali pide cekti, once bir ezogelin corbasi ardindan kiymali pide uzerine biraz pul biber ve limon ile.

Mekani terkederken garson kapiya kadar eslik etti motora bakmak icin. Komik bir sey oldu. Bir iki iltifat dolu guzel soz sonrasi arkadas motora bakip "Massey Ferguson" muydu neydi abi bu dedi. Duyan benim esek olusunu traktore benzetti sanir. "Harley-Davidson" demek istedin herhalde sen diyince anlastik :)

Not: Su gezi isini ayarlasanizda katilsak artik.

Son düzenleme:
Mekani terkederken garson kapiya kadar eslik etti motora bakmak icin. Komik bir sey oldu. Bir iki iltifat dolu guzel soz sonrasi arkadas motora bakip "Massey Ferguson" muydu neydi abi bu dedi. Duyan benim esek olusunu traktore benzetti sanir. "Harley-Davidson" demek istedin herhalde sen diyince anlastik :)

Abi çok güldüm yaaaaaaaa :queen: Harika olmuş valla. Babamlara da okudum, koptuk ailece yani :mrgreen: Çok merak ettim açıkçası hangi restorana gittiğini. Bende o taraflarda oturuyorum da.

O bakis ve benzetme aklima gelince benim de gulesim geliyor. Memlekette her daim oluyor boyle hos durumlar, manzaralar.

Reklama girmesin diye ismini vermeyim demistim ama neyse madem sordunuz. Galeria'nin karsisinda Carrefour'un hemen sol yaninda "Mutlu Pide" isimli pideleri cok lezzetli ve personeli cok arkadas canlisi sade bir yer.

Gidip bir sey deme ama ayip olmasin dalga gecer gibi "pazar gunu buraya massey fergusonla biri geldi mi" diye :)

benim makine ile karda hic binilmiyor lastikler sertlesmıs orj duruyor hala uzerındekıler gecen bı tur atıyım dedım arkayı teker saga sole kaydı durdu ben cıkamam sanırım karda k.hamama yollar musait olursa gelırım ama ılk bulusmayı sabırsılıkla beklıyorum arkadaslar
Musa sınava motorla mı geliyorsun?

R3N

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
mutlu pide :) ümitköy :) heygidi hey
avrupalı olcam ben ankara sizin olsun :çeri :cherry: lakin istanbulda binemem sanki,

silent enigma aslında karda gitmedi çamurda gitti, doğrusu çamurda da gitmemişti :)

massey süperdi bu arada

musaya da sınavda başarılar :)

ata_06´isimli üyeden Alıntı

vallahi bomba garsonmuş yıktı beni gece gece::stretche ::146::

Çarşamba akşamı toplaşma olabilir Migros'ta (AnkaMall). R3N'yi izlemeye devam edin :)

@motorize ekip;
Zaten motorsuz da gelinebilsin diye orayı düşünüyoruz. Çok düşünceli bir ekibiz biz :p Saat 18.00'dan sonra olur büyük ihtimalle.

@atabay;
Teşekkür eder akabinde R3N'yi bolcana taciz ederek ilgili başlığı açmasını sağmanızı rica ederim. :cherry:

Ha bir de mail grubumuza hala üye olmamış olanlar varsa acele etsinler, bazen forumda başlık açmakta geç kalabiliyoruz :)

Forumdan Uzaklaştırıldı
Herkese selam. İllegal yollardan mt de yine aranızdayım arkadaşlar.
Eskişehir topiği ve hititgeyikleri yetmedi bir de buraya yazayım dedim :cherry:

Çarşamba akşamı toplaşma olabilir Migros'ta (AnkaMall). R3N'yi izlemeye devam edin :)

Hangi çarşamba yarın mı :cyclopsan

O zaman benim hemen hazırlanmam lazım :p

Eğer ayarlayabilirsem katışmaya çalışacağım :cat:

R3N e sevgiler saygılar :rendeer:

Musa sınava motorla mı geliyorsun?

Hava şartlarına baglı abi dün ruhsatı almak için iki kere gittim geldım emniyete altındaki alet guclu olunca sesde cezbediyor basıyorsun bu arada dün eksozuda takdırdım dun cok üşüdüm kararsızım ama gelmeyı ıstıyorum sen kursamı bırakacaksın senın makıneyi ?

R3N

Forumdan Uzaklaştırıldı
pro sayesinde bir anda popüler oldum :p

başlık falan açamam mesaj zor atıyorum ekranım küçük :p :cherry:

yarınki çarşamba görüşürüz :) akşam 18:30 - 19:00 arası geliniz
motorsuz gelecekler ruhsat fotokopilerini getirsin, benim motoruda rica ediyoruz scorp getirsin :cherry:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar