[Ankara - MT]

Anatolia haftalık buluşma başlığı abi. Resimler oraya eklenecek. Burası da genel geyikler işte.

Bugunku gezimiz superdi Prometheus ve diyer katilimci arkadaslara cok tesekkurler

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
yarin anatoliada buluşma varmı

olsun ya benim hatrım için olmazmı:salut:

Pro, pazarları 11:00 gibi anatolia yanında (Ku -Kii) buluşmayı adet haline getirmiştik.Durumu uygun olan arkadaşları bekleriz.

Ben gelemeyeceğim yarın abi ancak tabi her şekilde buluşabilirsiniz (benim bildiğim yok derken bunu kast ettim). Genel hafta sonu toplantılarını (her hafta sonu evden çıkmak olmuyor, aileyle zaman geçirmek lazım, hafta sonları toplantı değil gezi olur vs. gerekçeleriyle) en son salı saat 18.30 a beraber almamış mıydık :silent:

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
gezin bakalım gezin gezin birgün bende gezcem şööööylee kısacık bi tur:pr:

Ümmet abi senin gezmeye başlaman için galaksiler arası asfalt yol yapılması lazım. Başkası kesmez seni.

haftasonu insanlar aileleriyle ilgilenir işleri olur filan diye salı buluşalim bundan sonra demiştik gezi olmayinca ama, yarin da isteyen varsa buluşuruz ben mutluyum motosiklet görmekten :D

Günaydın Arkadaşlar, ben bu gün LES sınavı olduğunu unutmuşum,kızım o sınava ODTU de giriyor 12:30 da sınav bitiyor onu bıraktıktan sonra yaklaşık 13:10 cıvarı anatolia'da olabileceğim ancak.Gelen olursa turlarız..Bu arada salı günleri yapılacak toplantı,ancak muhabbet ve eğitim amaçlı olacağını düşünüyorum.Birlikte gezebilmek için sanırım cumartesi ve pazar şansımız olabilir,dolayısıyla pazar toplantılarını da yabana atmamak gerek.

arnovaya katılıyorum :cat:

Aynı fikirdeyiz abi tek fark, ben pazar günü olana "toplantı" değil "gezi" diyorum :) Elbette hafta sonu gezilecek. :cat:

Cumartesi günü scorp, topatapan, ben ve eski iş yerinden bir arkadaşım 4.44 Motor'a, Rider Motor'a, Soner Hoca'ya ve Eymir Gölü'ne uğradık.
Pazar günü başka bir geziye katılacağım için, ben gezi duyurusu açmadım. Toplanıp gezseydiniz keşke siz de...

chopper_delisiyle biz gezdik bir de arnovayla tanışma fırsatımız oldu

yeni öğrendimde resim koymayı ankara benim alet budur
zs200cc38bww6la2.jpg
[/URL][/IMG]

Ben yarın toplantıya 19:15 gibi gelebilirim. Hocalardan biri ayağına kaynar su dökmüş ve salı-perşembe onun yerine tenis kursuna girmem lazım. 17:00-18:30 arası. Bittiğinde hava güzel olursa motora atlar hemen gelirim. Ama hava kötü olursa otobüsle gelmem biraz uzun sürer.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar