[Ankara - MT]

ben bu tür olayları genelde bilinçsiz cinayete teşebbüs girişimleri olarak adlandırıyorum işin komik yanı şu Ülkemizde o kadar çok konuda o kadar gereksiz yasal düzenlemeler yapılıyor bu düzenlemelerin trilyonları bulan maliyetleri yine bizim sırtımızdan çıkıyor ama gel görki ne belediyler nede karayollarının yol yapım onarım çalışmaları esnasında yol açtıkları kazalara ilişkin gerçekten caydırıcı yaptırımlar yok. Hatırlarsanız geçenlerde bu tür bir kaza yüzünden kırıkkale yolunda bir aile yokolmuştu.

Eğitim eğitim eğitim .... Anlık ve çıkar gözeten politikalar sonucunda canımızdan va paramızdan oluyoruz. Aslında biz de suçluyuz. Etkili bir tepki mekanizması oluşturmak için uğraşmalıyız. Tavşan dağa küsmüş, dağın haberi olmamış misali. Biz yönetimi kendi çapımızda eleştiriyoruz ama onların ruhu duymuyor.

Arkadaşlar dün akşam buluşma oldumu ben papa yüzünden kapatılan yollar nedeniyle gelemedim

Evet ilk salı toplantısı papa amcanın gazabına uğradı. Şimdi bu toplantıyı unutup önümüzdeki toplantılara bakacağız :p

İyi hazırlanmıştık fakat sakat ve cezalı arkadaşlarımız yüzünden takım kurmakta zorlandık :) Artık bu toplantıyı unutup önümüzdeki toplantılara bakacağız. Sezon yeni başladı. Kaçan toplantıların telafisi var. Ama bizim amacımız belli. Her toplantıdan bir şeyler kazanmak istiyoruz. Teknik olarak buna hazırız. Buradan taraftarlarımıza seslenmek istiyorum. Motorsiklet seyir sporu değildir. Alın bir motor ve takıma katılın :mrgreen:

Motosikleti
Forza250-cygnusL
İyi hazırlanmıştık fakat sakat ve cezalı arkadaşlarımız yüzünden takım kurmakta zorlandık :) Artık bu toplantıyı unutup önümüzdeki toplantılara bakacağız. Sezon yeni başladı. Kaçan toplantıların telafisi var. Ama bizim amacımız belli. Her toplantıdan bir şeyler kazanmak istiyoruz. Teknik olarak buna hazırız. Buradan taraftarlarımıza seslenmek istiyorum. Motorsiklet seyir sporu değildir. Alın bir motor ve takıma katılın :mrgreen:

Şöle forvet motoru olsun...Defans motoru olmasın...Kaleci hiç olmasın....
:queen: :queen: :queen:

toplantı için adınıza üzüldüm ben olamayacaktım zaten abi motor benim yeni ya nedir bu rodaj olayı kimi bas basabildiğin gibi açarsın diyo kimi önce 20 30 sonra her 100 km artır diyo kim al arkana birini vur bayıra diyo napıyım

Kitapçığında yazar. Zorlama birden, rodaj süresince ani devir değişikliklerinden kaçın; sürekli yükske devirlerde kullanma, motoru bağırtmadan vites deiştir.

pro ya katiliyorum. motosikletlerin kitapçiklarinda bu bilgiler hep oluyor, ne akla hikmetse millet kendi kendine atıp tutuyor, yok bas açılır yok açmazsan sağır olur gitmez, yok devir önemli degil çok ısınmamasını saglaman lazim motorun, yok şu km/s den fazla gitme vb vb vb diye.

üretici firmadan daha iyisini bilebileceklerini sanmiyorum ve kitapçiğa güvenin diyorum.

efeee nabersin kardeşş
akşam 7 de ankaradayım sabah sınava giricem asker oluyoos beeaahh )

Hoş gelirsin inşallah sevgili Baco,

Mamak'ta mı sınava gireceksin? Orada girmiştim bende sınava.:) 2004 yılının kasım ayında. 301. kısa dönem olarak askerlik yapmıştım Denizli'de. Umarım senin için hayırlısı olur. Kısa dönem daha avantajlı bence. Çünkü birdenbire disiplin ve emir-komuta zinciri insanda bunalım oluşturabiliyor ve üstüne üstlük bir de sorumluluk almak çok kötü. Bizim dönemimizde ki aztekler bize gıptayla bakardı. Çok şanslısınız derlerdi.:mrgreen: Ben 30 yaşında gittiğim için biraz zorlayıcı oldu ama mutlaka yapılması gereken kutsal bir görev. Şimdiden hayırlı tezkereler.:cat:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
eee ankara mt hafta sonu birşey yapmıyomusunuz?

bilgiler için teşekkür ederim bugun ustaya götürdüm beni deli kıza bi bak ne var yok normal mi diye onada sordum abi bunlar siboblu motorun elbette açılması lazım ama 400 500 km ye kadar 40 50 geçme ondan sonra açılır mz java gibi değil dedi ama kitapçığı uygulayım yani 1000 km yavaş yavaş hızlanayım

En doğrusu. Kitapçıktan şaşma... Sen geldin mi Ankara'ya ? Salı toplantıya bekleriz geldiysen.

Ankara kış uykusuna yattı galiba. Yarın müsaitim ben. Pazar günü de müsaitim. Gezmek isteyenleri beklerim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar