[Ankara - MT]

Benim motor hala serviste, bacağım daha rahat. Artık kaşınma evresine girdi, iyileşiyor ya. Pazar günü uygun birisine artçı olabilirim :).

R3N

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
@Emre_s_e_n
@canyerli
ehliyetle ilgili olarak teşekkür ederim, ne kadar da sabretmişim,
bi aksilik cıkmazsa cumartesi ilk ehliyetli turumu atıyorum,pazarda tanışıyoruz :)
biraz km yapsın artık motorum :bounce:
@viper diğer foruma da ayrıca yazdım ama doğum günün kutlu olsun :rendeer:

yarınki hava durumu beni biraz endiselendirdi, hava yagmursuz olursa yarin 12.30 da kararlastirdigimiz gibi bulusalim.

Bence de yağış olmazsa buluşalım. En kötü ihtimalle oturur konuşuruz. Ama hava açık olursa bol bol gezeriz. Ben bugün de dolaştım yağmur altında. Herkese tavsiye ederim ama arabalardan uzak durmak kaydıyla ya da kask'a bir silecek taktırın :) Görüşmek dileğiyle

@viper
geldiğini söledi hatta bi gezi de düzenlicektik gezi olmadı sonra nooldu bilmiorum

arkadaslar..bu bulusmalari rutin olarak pazar gunleri 12:30' da mi yapiyorsunuz? esimle beraber gelelim desek uygun olur mu? gelenler arasinda baska bayan var mi?

arkadaslar..bu bulusmalari rutin olarak pazar gunleri 12:30' da mi yapiyorsunuz? esimle beraber gelelim desek uygun olur mu? gelenler arasinda baska bayan var mi?

@cakkidi
öncelikle ankara da bir as 125 t nin oldugu için ben ve birkaç arkadaşın da üye oldugu www.zenscooclub.com u öneriyorum.genelde buluşmalar pazar 11.00 de oluyor fakat havaların bozması ve sezonun kapandı kapanıcak olması sebebiyle katılımın fazla olması için yarın 12.30 a ayarlandı.eşiyle gelen oluyor ama gelmeyen çoğunlukta tabi.

@ALL
bu arada yarından naber???kimsenin sesi soluğu çıkmıo

Can, sese gerek varmı ki,rutin bir şekilde,bir aksilik olmazsa toplantımıza katılacağız tabii ki.:queen: Dua edelim de yağış olmasın,turumuzu atalım hep beraber keyifle....

R3N

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
arkadaşlar yağmurdan dolayı gelemicem,eririm meririm :) hayır sürüş tecrübem az o bakımdan

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar