[Ankara - MT]

yağmur

Arkadaşlar ben bu yağmurda sabah Bilkent'ten Çiğdem'e ordan da Bahçeliye geldim. Kimseye tavsiye etmem. Gerçi bir tek pantolonum ıslandı. Eğer bir tane motor pantolonu alırsam bundan sonra yağmur çamur dinlemem. Ama ıslandıktan sonra motora binmek tam bir Çin işkencesi. Herkese kuru ve sağlıklı günler

tam bir enayi ıslatan yağmuru derler ya o yağmur var bugün Ankara'da. ne tam yağıyor ne de yağmıyor. aslında sıkı bir yağmur yağsa ardından belki de hava açacak. dünkü havayı görünce bugün için ben umutluydum ama evden çıkınca gördümkü bu pazar tatsız tutsuz olacak ve geri döndüm.

Yağmur tabii ki canımı sıktı,ama yinede dostlarımı görme umuduyla 12:30 da Ku-Kiis e gittim,yanlız reDragon (genç) kardeşimiz vardı.Biraz lafladık..Kimse gelmeyince kös kös,reDragon dersaneye,bende eve dönmek zorunda kaldık....Hani nerde arkadaşlarımız :silent:

bugun sadece arnova hocam vardı,okadarda hevesliydim bugun kalabalık olucak die ama nerde....

Ben Bahçelide'ydim 12:30'da ama bu yağmurda benden başka kimse dışarı çıkmaz diye uğramadım Anatolia'ya. Bir de dediğim gibi pantolnum ıslanmıştı. Bilsem sizin orada olduğunuzu kurulandıktan sonra uğrardım. Ama ben umudumu kaybetmedim. haftaya pazar ya da cumartesi bayram öncesi pastırma sıcakları olur. Biz de sezonu güzel bir şekilde kapatırız.

yağmurlar başlayınca yağmurluk arayışıda başladı. hatta bu konuda İstanbul'da 25+kargo parası diye bir topik bile açıldı. Geçen hafta BİM'de bir yağmurluk satışı yapılacağını duydum. ancak yağmurluğu göremeden tükendi. bugün mutad metro gezim esnasında pantalonu da olan yağmurluk buldum ve aldım. 15+KDV. KDV % 8 galiba 16 -17 YTL ye işi bağlıyorsunuz. spor malzemeleri satılan yerde kenarda bir rafa koymuşlar. motorunuzda yoksa bir tane alın bulunsun. ben aldığımda mavi ve sarı renkte olanlar vardı. bedeni de var. haberiniz olsun.

valla ben gelcektim redragon ark aradım gec gelcegımı soyledım ama kimsenin gelmedigini ögrenince bende gelmedim:pale:

@gupilya
hocam hayırlı olsun.sen kar kış dinlemicen,palet takıp kardada kullanacan gibime gelio benim

Ben praktikerden 2YTL'ye bildiğimiz şeffaf poşetten yapılmış bi yağmurluk almıştım yaz başında,geçen iş çıkışı deneme şansım oldu.Yağmur suları üstümden süzüldü gitti.Fiyatına göre oldukça iyi iş gördü.Hala varsa tavsiye ederim.

İş yoğunluğu nöbetler nedeniyle bi türlü gelemedim ama en kısa zamanda geleceğim anatoliaya.
Hatta tatlısu motorcusu olmayan kardeşlerimizle gezeriz bile daha kar düşmedi ankaraya.
Ben hala işe gidiş gelişte isitsnasız kullanıyorum motorumu.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar