[Ankara - MT]

Selamlar,

Whatsapp'ın da forumun da ayrı ayrı iyi yanları ve kötü yanları var sizin de yazdığınız gibi. Forumdan bir noktadan sonra haberleşme yavaşlayabiliyor. telefon sürekli elimizde, whatsapp hep açık ama forumdaki bir konu başlığı öyle olamıyor. dediğiniz gibi forumun amacı belki yeni insanlarla tanışmak, insanlara bilgi aktarımı yapmak, bilginin kalıcılığını sağlamak olmalı.

benim forumda bu zamana kadar gördüğüm en güzel örnek zaferce kullanıcı adlı üyeninkiydi örneğin. kendisine ulaştım artık sürmüyormuş maalesef, ama zamanında bıkmadan sıkılmadan,ayrım gözetmediğini vurgulayarak etkinlikler ayarlayarak sürüş rotaları oluşturmuş, insanları bir araya getirmiş ve tanışma ortamı oluşturabilmiş. en önemlisi de tüm bu seyahatlerdeki rotaları, gidip görülecek yerleri çok güzel düzenleyip bir "çıktı" oluşturmuş ve forumda ve kendi blog sayfasında paylaşmış. harika bir rehber ankara'da yeni sürmeye başlayanlar için.

halen aktif gruplar vardır mutlaka. o yollarda görüp selam vermeyenler -belki de görmemişlerdir :) - muhtemelen bu gruplara üyedirler. dışarıya kapalı olabilirler, insanların kendi arkadaş çevresiyle zaman geçirip dolaşmak istemesi doğal karşılanabilir. kuluçka yuvasına benzetmeniz çok doğru olmuş bu noktada.

hiç grup sürüşü yapmadım ama, cc farkının oluşturacağı kopmalar normaldir bence. hatta bu cc olmaz da tecrübe de olabilir. en önemlisi öncesinde bu durum planlanmalı ve herkesin bilgisi dahilinde olmalı, herkes kendini rahat hissetmeli. örneğin grup iki alt gruba bölünebilir. varış noktasında birleşilir, dönüşte yine iki grup olarak dönülür vs.

son olarak, şu dönemde aktif ve yol-sohbet her konuda arkadaş arayan sürücüler olarak bir whatsapp grubunda toplanıyoruz. linki yukarılarda var. yasakların da kalkmasıyla planlamalar başlar sanırım :)

herkese sağlıklı günler. :)

Ankara da kendi çapında çok grup var. Cubuk ilçesinde oturuyorum. Özellikle haftasonları ayrı ayrı gruplar halinde motorcular buradan Çubuk 2 barajı ve Karagölü ziyaret ediyorlar. Buradan da Kazan a, Kızılcahamam a gidiyorlar. Sizde bir grup oluşturabilir rotalar belirleyip sürüşler yapabilirsiniz. Tekeriniz düz bassın yolunuz açık olsun.

Merhaba 1 haziran sonrasında 5 haziran gibi bir etkinlik planım var malum haftasonu sokağa çıkma yasağı ilan edilmeden cuma akşam yola çıkıp pazar yada pazartesi günü dönüş olacak bir Amasra Kastamonu Sinop bölgesi bir planlama yapıyorum. Şuan için kendi başımayım katılmak isteyen olur mu acaba?

Son düzenleme:
Selam arkadaşlar,
Bende 1 yıldır motor kullanıyorum. Hafta sonları bir organizasyon olursa haberdar olmak ve mümkün ise dahil olmak da isterim. Bunun için yapmam gereken birşey var mıdır ?

Selam arkadaşlar,
Bende 1 yıldır motor kullanıyorum. Hafta sonları bir organizasyon olursa haberdar olmak ve mümkün ise dahil olmak da isterim. Bunun için yapmam gereken birşey var mıdır ?

Hocam bir yerlerde wp grup linkimiz vardi ama orada buranin aynisi :) Haftada bir bir kisi yaziyor

Merhaba MT ahalisi!

Ankara ölmüş dediler, Ankara bitmiş dediler. Nerde o eski Ankara MT dediler...

Ama olmaz denileni yaptık, şeytanın bacağını kırdık, rüzgarı tersine estirdik. :mrgreen: Bugün uzun zamandır -benim bildiğim- ilk defa Ankara MT kökenli buluşmamızı gerçekleştirdik.

Klasikleşen "Buluşsak mı? Ya bir şeyler mi yapsak? Ne zaman buluşuyoruz?" gibi soruların üzerine "Uygun olanlarla Pazar günü kısa mesafeli bir sürüş yapalım" fikri çıkıverdi ve rota Güvenç Göleti olarak belirlendi. Katılımcılar listesi yapıldı, hatta artçılı katılma konusu gündeme geldi ama çocuklar nereye bırakılacak sorununa çözüm bulunamadığı için başka bir zaman bırakıldı. :)

Cross motoruyla katılacak hocamız da doğrudan Güvenç Göleti'ne gelip katılacaktı ama haberleşme konusundaki aksaklığımız nedeniyle düşündüğümüzden bir kişi eksik olarak 5 motor ile gerçekleştirdik.

https://ibb.co/tYMVTCY

İstanbul yolu çıkışından Memlik ve Sarıbeyler üzerinden Güvenç Göleti'ne varıp, sıcak ve kalabalıktan bunalarak hiç durmadan İstanbul yolu'na bağlanıp Ankara'ya geri döndük.Dönüşte son durağımız Fatih Sultan Mehmet bulvarı üzerindeki börekçide açlık giderme ve yorgunluk çayıyla günü tamamladık. Toplamda 56 km'lik rotaya linkten ulaşabilirsiniz: https://goo.gl/maps/F1mDXYeyWGqPK1xf8

Önümüzdeki haftalarda ve özellikle bayram dönüşü bu faaliyetlerin sayısını ve rota uzaklıklarını artırmayı umuyoruz. Whatsapp grubundan haberi olmayan Ankaralılar için grup linki: https://chat.whatsapp.com/IQ2wXNQZcXL23lsFRoqyi7

Görüşmek üzere! :king:

Son düzenleme:
Motosikleti
Honda CB750 Hornet
Mrb. Arkadaşlar, TELEGRAM platformunda seviyeli bir ortamımız var.
Kullanıcıların geneli Ankara'dan. Cep telefonundan kullanım rahatlığı,
geçmiş yazışmaları yeni üyelerin görmesi, geçmişte arama yapabilmesi vb.
güzellikleri var telegram'ın. katılmak isteyen olursa herkese açık:

https://t.me/OsmanliMotorcularGrubu/

not: GRUP'un "herhangi" bir KULÜP veya dernekle bağlantısı yoktur. bağımsız. :)
tek şart edepli, ahlaklı, ergen olmayan, veya kendi ergen olsa da ruhu ergen
olmayan, yetişkin, efendi insanların ortamı. ağzı bozuklara yer yok...

Hepinize merhaba. Motosticker54'ten R25 motorum için full sticker set satın aldım ancak Ankara'da kaplaycak kimseyi bulamıyorum. Daha önceden alıp kaplatan ya da yardımcı olabilecek bir tanıdığınız var mı acaba ?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar